Cum arată astăzi cea mai grasă femeie din România - Revista Teo

Cum arată astăzi cea mai grasă femeie din România

Mariana Buică a devenit cunoscută în vara anului 2013 și a fost desemnată de presă drept „cea mai grasă femeie din România”.

Mariana Buică, schimbată. De la 240 la 130 de kilograme

La doar 25 de ani, Mariana cântărea 240 de kilograme. Femeia originară din Maglavit, județul Dolj a reușit să scape de 100 de kilograme după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

A fost nevoită să țină o dietă drastică după ce medicul i-a recomandat să renunțe la produse alimentare care nu îi pun în pericol doar silueta, mobilitatea, ci sănătatea.

Aflând la ce riscuri se expune dacă nu reușește să slăbească și să își schimbe modul de viață, Mariana a făcut toate eforturile posibile să se schimbe și, cu pași mici, a reușit să aibă rezultate.

De la 240 de kilograme câte avea a ajuns la 130. A dat jos 104 kilograme în doar 10 luni, o reală performanță.

CITEȘTE ȘI: A vrut sa fie cea mai grasa femeie din lume, insa dragostea a facut-o sa renunte. Cum arata femeia care cantarea 323 de kilograme

Mărturiile supraviețuitorilor accidentului aviatic din Nepal

Elimina depozitele de grasime si parazitii intestinali cu seminte de in si usturoi

„Am 130 de kg acum. Am slabit 104 kg in 10 luni. A fost dorinta mea cea mai mare, mi s-a indeplinit. E o schimbare.

Nu as mai putea sa duc acum 100 de kg, imi mai aduc aminte cu mergeam acasa sprijinita de pereti si ajutata de mama.

Ajutata la incaltat, sa fac baie, in absolut orice. Acum nu mai am dureri de spate sau de genunchi”, a povestit Mariana, notează wowbiz.ro.

Mariana și-a schimbat complet viața, în concluzie. Astăzi este o mamă împlinită, la casa ei. Din nefericire, este nevoită să îi crească singură pe cei doi copii.

Greutatea se menține în limitele impuse de medici, iar femeia nu mai poate fi numită azi „cea mai grasă femeie din România”. Povestea ei merge mai departe chiar și fără acest titlu.

Sursa materialului și a fotografiilor: wowbiz.ro, adaptat de teotrandafir.com

0