Sfaturi ca sa obtii echilibru si armonie in caminul tau. Incearca acest produs de curatare care face totul in locul tau - Revista Teo

Sfaturi ca sa obtii echilibru si armonie in caminul tau. Incearca acest produs de curatare care face totul in locul tau

Nicaieri nu-i mai bine ca acasa, insa daca acasa e haos, parca nu se mai aplica aceasta vorba, nu-i asa?

Poti obtine armonie in casa ta foarte usor. Armonia si echilibrul sunt cei mai buni prieteni ai unei familii, mai ales daca aceasta e formata din copii mici. Mediul in care un om creste, se dezvolta, tot ceea ce vede in jur conteaza enorm de mult pentru felul in care acesta va fi la maturitate.

Sa ajungi acasa si sa te bucuri de familie e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Caminul trebuie sa fie un loc lipsit de griji, in care problemele de la serviciu nu au ce cauta. Inainte de a afla cum poti obtine echilibru in casa ta, trebuie sa faci cunostinta cu un personaj care poate fi cel mai bun prieten.

Daca esti obosita, nu mai ai niciun chef sa te apuci de treaba, insa stai linistita. Cineva poate face totul in locul tau. E vorba despre iRobot Roomba 980, un aspirator inteligent care se misca in cele mai greu de patruns locuri din casa ta facand totul luna-bec.

De cand am cumparat acest robot, viata mea a devenit mai usoara si stiu ca acum ma pot bucura de clipe de calitate cu familia mea, in timp ce Roomba 980 isi face treaba in locul meu.

Aspiratorul este ideal pentru gospodariile cu animale, curata atat covoarele, cat si parchetul, are un sistem ANTI incurcare in cabluri, este prevazut cu detectie acustica si optica a mizeriei prin Dirt Detect a 2-a generatie, se reincarca automat chiar in timpul curatarii si are o bara de protectie moale cu tehnologie de lovire mai lenta.

Acest lucru m-a scapat de toata murdaria din casa, fara sa fac efort si nu poate decat sa ma bucure. Inclusiv fiica mea il poate porni, este ca o joaca de copii, atat de simplu.

Nici macar nu trebuie sa fii acasa atunci cand micutul tau robot face curatenie: programeaza data, ora si minutul la care vrei sa inceapa sa aspire si intoarce-te acasa, intr-o incapere curata si fara praf.

Persoanele care sufera de alergii si nu suporta praful pot incerca iRobot si vor scapa de medicamente si de senzatia permanenta de a stranuta.

iRobot este solutia perfecta pentru fiecare familie extrem de ocupata care nu are timp de pierdut si intotdeauna isi doreste ca locuinta sa fie un sanctuar, curat si igienic.

Din fericire, acesti roboti de curatenie se gasesc si in Romania si, in cel mai scurt timp, il poti avea la tine acasa. Tot ce ai de facut este sa intri in pagina principala a site-ului http://www.irobot.ro/, sa selectezi produsele dorite si sa iti treci datele.

Afla aici ce model de IROBOT ti se potriveste!

0