Mesajul părintelui Calistrat pentru mamele care apelează la bone: „Nasc copii, dar nu îi iubesc ele” - Revista Teo

Mesajul părintelui Calistrat pentru mamele care apelează la bone: „Nasc copii, dar nu îi iubesc ele”

Părintele Calistrat a vorbit despre mamele care apelează la ajutorul bonelor. Părintele spune că micuții care sunt crescuți de bone nu simt afecțiunea mamelor.

Părintele Calistrat a vorbit despre femeile care nasc şi aleg să se întoarcă la muncă după numai câteva luni, lăsânu-şi copiii în grija bonelor. Părintele susţine că aceşti copii nu vor avea niciodată mamă şi nu se vor simţi niciodată iubiţi.

Mesajul părintelui Calistrat pentru mame

„Ce fac mamele? Nasc copii, dar nu ii iubesc ele si nu-i cresc ele, pune o bona. Ce sa simta bona pentru copilul ala, ca doar nu-i carnea ei, nu-i ganguritul ei, nu-i sentimentul ei. T

u o platesti si ea il ingrijeste conform standardelor, il spala, il imbraca si ii face tot ce trebuie, dar de ce tu ca mama nu iti poti rapi un an, doi sau trei.. dar tu spui „Nu-mi periclitez cariera!” Nu iti periclitezi cariera, dar iti distrugi izvorul sentimentelor.

Copilul ala nu va mai avea niciodata mama iar tu nu vei mai putea sa fii niciodata mama.. caci tu vei spune: „L-ai hranit? L-ai spalat?” si faci poze cu el si-l scoti prin parc la o sarbatoare. Dar in rest tu nu-l cunosti! si spui „Sunt o diva si trebuie sa ma respect!”

Atunci te respecti, cand trage lapte din pieptul tau nu din biberon! Mirosul de mama este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sadeste credinta in suflet prin iubirea sincera de Dumnezeu, tot asa se sadeste si dragostea sfanta de mama in inima pruncului.

Laptele mamei este nu numai hrana pentru anticorpi si hrana, este viata si sentiment care se transmit din mama in sufletul si trupul pruncului. De aceea este buna si cariera personala dar si mai importanta este legatura sufleteasca si materna dintre mama si fiu…pravila naturii…legea divina.”, spune parintele Calistrat, potrivit antena 3.

Te poate interesa și: Parintele Calistrat vorbeste despre cum ar trebui sa se poarte barbatii din ziua de azi

Romania are multi duhovnici adevarati, iar unul dintre ei, parintele Calistrat Chifan, mangaie sufletele credinciosilor cu sfaturi si invataturi greu de contrazis.

Parintele Calistrat a vorbit recent despre cum ar trebui sa se poarta barbatii cu femeile si ce se intampla cu cei care abandoneaza o dragoste curata, considerat un mare pacat: “Cine lasa o dragoste curata, nu mai gaseste fericirea niciodata!”, sustine parintele, conform ortodoxia.rol.ro.

“Nu putem fi barbati numai in pat”

“Am vazut si barbati crescând copii singuri, si femei crescand copii singure. Trebuie sa ne asumam responsabilitatea, nu cu jena, cu seriozitate.. Nu putem fi barbati numai in pat, si in societate trebuie sa fim la fel de barbati! Degeaba poti sa demonstrezi tu ca poti face un copil, daca nu poti demonstra ca-l poti creste!”, mai spune parintele.

CITEȘTE ȘI: Parintele Calistrat vorbeste despre cum ar trebui sa se poarte barbatii din ziua de azi

“Poti sa te insori de 10 ori… tu tot la prima dragoste ai sa fii cu sufletul, chiar daca nu o recunosti sau o barfesti sau o judeci… si despre baiat invers, la fel. (…) Trebuie sa ne asumam responsabilitatea, nu cu jena, cu seriozitate (…)

Parintele mai spune ca tot timpul a incercat sa ii impace pe cei care ajungeau la el cu probleme in casnicie. “De cate ori am putut, la spovedit, i-am impacat, le-am mai dat dreptate, un sfat… dar nu i-am lasat. Am din cati am casatorit in 25 de ani preotie, doar doua familiii au divortat”, sustine preotul.

Cu privire la motivele pe care cei mai multi le invoca in instanta atunci cand divorteaza, parintele adauga ca nu este de acord cu “nepotrivirea de caractere”: “Nu o sa ne potrivim niciodata. Caracterele sunt unice! Fenotipul fiecarui om este unic. Vointa fiecarui om e unica si libera! Numai dragostea ne poate uni. Exact cum pui lutul intre doua caramizi! Atat!”.

0