LUCRU MANUAL. Activități de făcut cu copilul tău de Crăciun

Crăciunul e ocazia perfectă să petreci momente frumoase cu copilul, copiii sau nepoțeii tăi, învățându-i să facă lucruri interesante sau să le arăți că sunt deja mărișori și poți conta, de exemplu, pe ajutorul lor în bucătărie.

3 ACTIVITĂȚI DE FĂCUT CU COPILUL TĂU DE CRĂCIUN
Dacă pregătești o prăjitură delicioasă și vrei ca puiul tău să simtă atmosfera de Crăciun, cumpără-i câteva forme de făcut biscuiți sau prăjituri din metal (steluță, clopoței, brazi de Crăciun sau om de zăpadă). Învață-l să facă el singur formele biscuiților săi preferați și bucură-te de ajutorul unui bucătar în devenire, alături de tine.

CITEȘTE ȘI: OM DE ZĂPADĂ FĂCUT DINTR-O SIMPLĂ CUTIE

FACEȚI FELICITĂRI ÎMPREUNĂ
LUCRU MANUAL. Activitati de facut cu copilul tau de Craciun1
Un alt lucru care intră în categoria lucrului manual este felicitarea de Crăciun. Faceți împreună o felicitare pe care să i-o trimiteți bunicii, nașei sau mătușii, ori familiei și prietenilor cu care vă înțelegeți cel mai bine. Copiii reușesc astfel să învețe lecția dăruirii unui lucru făcut din inimă cuiva drag.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ FACI UN OM DE ZĂPADĂ DIN OUĂ

CREAȚI PERSONAJE DIN OBIECTE NEOBIȘNUITE
LUCRU MANUAL. Activitati de facut cu copilul tau de Craciun2
Te-ai gândit să-l înveți pe micuțul tău să facă bufnițe din conul de brad? Aceasta e doar o idee, lasă-i frâu liber imaginației și ascultă-l dacă are o idee mai bună și încercați să o puneți în practică împreună.

0