Imediat dupa ce a nascut, Shelly Cawley a intrat in coma. O asistenta a salvat-o intr-un mod uimitor

O tanara a trait o intamplare demna de un film de Oscar. Dupa ce a nascut, Shelly Cawley a intrat in coma, iar medicii si-au dat seama ca nu mai au ce sa ii faca.

In varsta de 23 de ani, Shelly a asteptat cu nerabdare sa isi stranga bebelusul in brate. Ajunsa la spital, medicii au constatat ca tanara nu poate naste natural, asa ca i-au recomandat nasterea prin cezariana.

In timpul operatiei de cezariana, insa, au aparut o serie de complicatii. Pentru ca avea mai multe cheaguri de sange, Shelly Cawley a intrat in coma, imediat dupa ce medicii au scos bebelusul din pantece.

Sotul lui Shelly i-a intrebat pe medici daca aceasta mai are o sansa si a primit un raspuns ingrijorator de la medici. Timp de 7 zile, Shelly s-a aflat in coma, iar sotului tinerei i s-a propus sa o deconecteze de la aparate.

Inainte de a o deconecta de la aparate, o asistenta a venit cu ideea de a-i pune femeii bebelusul pe piept.

Shelly Cawley a fost salvata de catre o asistenta

“Stiam ca Shelly este undeva acolo, ca inca nu a plecat dintre noi. Asa ca le-am spus celor din salon sa ii puna bebelusul pe piept. M-am gandit ca poate in acest fel instinctul de mama o va trezi. Stiam ca este foarte important contactul cu pielea pentru bebelus. Asa ca am zis ca ar fi bine sa incercam chiar pe mama”, a marturisit asistenta Ashley Manus.

Ce s-a intamplat dupa 10 minute a uimit pe toata lumea. Monitorul care ii afisa pulsul a inceput sa se anime din nou, iar Shelly a inceput sa dea semne de viata.

“Cred 100% in miracole. Cred ca este uimitor. Ma uimeste faptul ca un bebelus atat de mic are un impact atat de mare”. Este dezvaluirea sotului femeii, dupa ce aceasta si-a revenit.

Recomandare: Cazul Rupesh Kumar, bărbatul care îmbătrânește în ritm accelerat

Cazul Rupesh Kumar, bărbatul care îmbătrânește în ritm accelerat

Cazul Rupesh Kumar, bărbatul care îmbătrânește în ritm accelerat

Rupesh Kumar este unul dintre puținii oameni de pe planetă care suferă de progerie. Această afecțiune se caracterizează prin îmbătrânirea prematură a țesutului cutanat. Persoanele care au această defecțiune genetică arată de 8 ori mai bătrâne decât vârsta lor reală.

Cazul Rupesh Kumar a uimit lumea medicală

Bărbatul cu chip îmbătrânit se simte ciudat de fiecare dată când se privește în oglindă. Nu îi vine să creadă că are doar 21 de ani. Ce este și mai trist legat de acest bărbat este că are doar 20 de kilograme.

Persoanele cu progerie nu trăiesc foarte mult. Kumar este cea mai longevivă persoană cu această boală. Oamenii care se nasc cu acest defect nu trăiesc, în mod normal, mai mult de 13-14 ani, scrie The Mirror.

O organizație din India, țara sa de origine, îl ajută să se lupte cu această condiție genetică. Îi oferă medicamentele necesare zi de zi și hrană. Trebuie spus că nu poate mânca orice și orice ar consuma, nu se îngrașă. Din nefericire, nu există un tratament definitiv care să îl vindece complet.

 

 

0