Dieta Ana Aslan - Femeia care a trăit 92 de ani. Ce consuma aceasta în mod regulat - Revista Teo

Dieta Ana Aslan – Femeia care a trăit 92 de ani. Ce consuma aceasta în mod regulat

Ana Aslan este una dintre cele mai importante figuri feminine din istoria recentă a României. Femeia care a inventat tratamente cosmetice folosite astăzi la scară largă avea o dietă sănătoasă, recomandabilă oricui. A trăit 92 de ani consumând la ore fixe anumite alimente.

Ce prevede dieta Ana Aslan

„Totul trebuie să fie cât mai natural, trebuie evitate alimentele din conservă. Alimentația trebuie să aducă în mod natural ceea ce are nevoie organismul. Fără substanțe inutile”, era filozofia după care trăia Ana Aslan, conform ziarului Jurnalul Național.

Ana Aslan recomanda consumul de carne, întrucât produsele din carne sunt bogate în proteine, iar organismul nostru are nevoie de ele. Profesoara de la Institutul de Geriatrie recomanda carnea de vită, peștele, carnea de pasăre, limba și ficatul.

Acestea erau preparate în special cu legume la cuptor ori înăbușite la abur. Mai mult, Ana Aslan mânca roșiile și brânza cu pâine pentru a-și asigura necesarul zilnic de carbohidrați.

Ana Aslan la recomanda prietenilor legume, multe sufleuri, lactate și ouă. Nu recomanda grăsimile și prăjelile. Alte preparate preferate erau cele care conțineau multe crutoane, pătrunjel, crap de varză murată sau rasol cu lămâie.

Mai mult, îi plăcea tortul „Buturuga” făcut în casă chiar de ea.

Citeste si: Dieta cu ciuperci: leguma care te scapa de OBEZITATE

Citeste si: GHIMBIRUL și LĂMÂIA formează o combinație fatală pentru colăceii de GRĂSIME. Cum se ține dieta

Citeste si: Cea mai ieftină dietă: cu trei lei pe zi, ai șanse să revii la silueta de odinioară! E un regim garantat!

Citeste si: Dieta miraculoasă a lui Oprah Winfrey. Celebra prezentatoare a slăbit 41 de kg în 11 luni

0