Copiii care mint la varsta de 2 ani vor avea o cariera de succes, spun specialistii

A fost facut un studiu care a demonstrat ca acei copii care incep sa minta la varste fragede vor avea o cariera de succes. Este o dovada a faptului ca functiile creierului lor se dezvolta mult mai repede. Si, afirma specialistii, parintii nu trebuie sa isi faca prea multe griji in privinta copiilor care mint. Toti fac asta, numai ca unii incep sa minta mai devreme decat altii. Desigur, nu este un lucru placut sa stii ca ai fost mintit de copilul tau. Insa, se pare ca minciunile sunt o dovada a inteligentei copilului.

De ce sunt mai mari sansele ca acei copii care mint la o varsta frageda sa aiba o cariera de succes

Ca sa ai o cariera de succes trebuie sa ai, printre altele, o minte ascutita. Cand mint, copiii dovedesc ca sunt creativi. Cu cat copiii incep sa minta mai devreme, cu atat sunt mai mari sansele ca in viitor sa aiba o cariera de succes. In cazul lor, procesul gandirii este diferit. Este mult mai rapid. De asemenea, stiu sa aiba grija de ei si sa obtina ceea ce isi doresc.

Daca spun minciuni la o varsta frageda, inseamna ca functia lor executiva este dezvoltata. Aceasta are legatura cu abilitatea de a crea o minciuna convingatoare. Dr. Kang Lee de la Universitatea din Toronto sustine ca parintii nu trebuie sa vada in minciunile copiilor un comportament urat. Desigur, este neplacut. Insa, ei trebuie sa stie ca sansele ca cei mici sa aiba o cariera de succes sunt mult mai mari decat in alte cazuri.

Minciuna reprezinta, printre altele, o dovada a creativitatii celui care o spune. Este legata de functia executiva. Cand mintim, ne folosim rationamentul si gandirea. Poate fi greu de crezut, insa se pare ca minciunile au si o parte buna. Oamenii de stiinta ii linistesc, cumva, pe parintii care isi fac griji in privinta copiilor care uneori ocolesc adevarul.

Articole pe aceeasi tema:

Zodia care nu suporta minciuna

Motive pentru care oamenii mint desi nu ar trebui

0