Ce trebuie să știi dacă visezi că a murit o persoană apropiată - Revista Teo

Ce trebuie să știi dacă visezi că a murit o persoană apropiată

În spatele viselor se ascund numeroase explicații. Dacă ai visat că a murit o persoană apropiată, cu sigranță nu a fost deloc o experiență plăcută. Poate te gândești că este un semn, că ceva rău urmează să se întâmple. Însă, în realitate, există alte explicații pe care unele prsoane nu le cunosc.

Ce trebuie să știi dacă visezi că a murit o persoană apropiată

1. În viața ta se vor petrece anumite schimbări. Un astfel de vis poate însemna că viața ta se va schimba, însă nu neapărat în sens rău. Poate fi un semn că vei pune capăt unui capitol din viață și vei începe altul. Pregatește-te!

2. Un semn al trădării. Este posibil ca persoana care a murit în visul tău să te trădeze, sau poate deja a făcut asta.

3. Ai vrea să ai calitățile persoanei respective. Poate ai observat că acea persoană are anumite calități ce ție îți lipsesc. Ce fel de relație ai cu omul respectiv? Poate simți o mică doză de gelozie gândindu-te la însușirile acelui om, pe care tu nu le ai, dar le-ai dori.

CITEȘTE ȘI: Ai visat o persoană care a murit? Iată ce spun superstițiile românești despre aceste vise

4. Îți este teamă. Dacă ai visat că a murit o persoană pe care o iubești, atunci poate fi vorba despre teama de a nu ieși din viața ta omul respectiv. Multe persoane care se confruntă cu frica de a pierde pe cineva drag, au astfel de vise.

5. Știi că ai făcut o greșeală. Este posibil să te simți vinovat știind că ai greșit față de omul ce ți-a apărut în vis. Te găsești într-o astfel de situație? Atunci încearcă să îți repari greșelile și visele de acest fel vor dispărea.

CITEȘTE ȘI: Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu o persoana necunoscuta

6. Persoana respectivă te controlează. Dacă simți că omul acela te controlează, atunci subconștientul tău încearcă să îți transmită un mesaj. Dacă ai visat că persoana respectivă a murit, nu înseamnă că tu chiar îți dorești să se întâmple asta și în realitate.

7. Femeile care au un astfel de vis, pot fi însărcinate. Multe femei însărcinate au un astfel de vis.

Sursă foto: pixabay.com

0