Ce se întâmplă dacă pui câteva felii de castravete pe pervaz, în timpul verii

Bătrânele de la țară cunosc o groază de trucuri care le fac viața mai ușoară pe timpul verii. Banalul castravete, pe care îl folosim în rețetele culinare, ne poate fi de mare ajutor în această vară.

Câteva felii de castravete pe pervaz îți vor face vara mai frumoasă

Conform site-ului homeremedy.com, dacă pui câteva felii de castravete pe pervaz vei ține muștele și țânțarii la distanță.

Se pare că muștele nu suportă deloc mirosul acestei legume. Cel mai indicat este să pui feliile de castravete în locurile din casă unde gâzele tind să intre cel mai des, în special pe pervazul geamului din bucătărie.

E foarte important să cureți de coajă castravetele înainte de a-l tăia feliuțe. De asemenea, pune câteva felii și în preajma coșului de gunoi, căci acolo se adună țânțarii, dar și foarte mulți gândaci, mai ales dacă stai la casă.

CITEȘTE ȘI: Mirosurile care alungă țânțarii. Ce trebuie să faci?

4 tipuri de persoane pe care le prefera tantarii

În afară de castraveți, se pare că și mierea este un mare inamic al gâzelor care ne fac viața imposibilă pe timpul verii. Mirosul puternic al mierii de albine alungă muștele și țânțarii.

Pune miere într-un căpăcel în locurile unde se adună cel mai des insectele. Vei vedea că în câteva ore, nu vei mai avea o ”inflație” de muște și țânțari în casa ta.

0