Ce înseamnă dacă îți visezi mama

Dacă îți visezi mama, poate însemna că îți este dor de ea. De asemenea, ar putea fi un semn că ai nevoie de ajutorul ei, de un sfat din partea sa, ori de susținerea ei. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos.

Ce înseamnă dacă îți visezi mama

Dacă îți visezi mama înseamnă că ai nevoie de afecțiune. Când ai un astfel de vis este bine să începi să te gândești la lucrurile care îți lipsesc din viața afectivă.

De asemenea, dacă o visezi pe mama ta poate însemna că îți este dor de ea. Poate nu mai sunteți la fel de apropiate ca înainte. Ori poate ai și tu copii și simți că nu reușești să faci față provocărilor în fața cărora sunt puse mamele.

CITEȘTE ȘI: Ce înseamnă dacă visezi oglinzi

Ar putea fi și un semn că te simți singură. Poate îți dorești să te întorci lângă părinții tăi, la viața din copilărie. Chiar dacă în prezent ai propri ta viață, propria ta familie, propriile responsabilități.

Mama este legată de sentimente frumoase și calde, de amintirile din copilărie. Dacă visezi că mama ta te îmbrățișează, acest vis are o anumită semnificație. Este un semn că vei fi sprijinit de prieteni, ori de persoanele mai în vârstă, care îți sunt apropiate.

Dacă în vis mama ta îți zâmbește, sau dacă primești laude din partea ei, ori își exprimă sentimentele față de tine, este un semn că ai nevoie de confirmare în iubire. Astfel de vise pot să apară dacă ești într-o relație de cuplu în care lucrurile nu merg bine.

CITEȘTE ȘI: Ce înseamnă dacă te visezi purtând haine de doliu

Dacă în vis mama ta este supărată, ori dacă te ceartă, poate însemna că urmează să treci printr-o perioadă mai dificilă. Ar putea fi un semn că cineva drag te va trăda sau, poate, chiar te va părăsi.

0