Ce a pățit Ionela Prodan în ultima ei vizită în America

Ies la iveală o serie de aspecte despre starea de sănătate a Ionelei Prodan înainte să ne părăsească.

Surse apropiate familiei au declarat pentru un site cunoscut că Ionela dădea semne de boală cu mult înainte să se știe, iar ultima ei vizită în SUA i-a speriat pe toți.

„Artista se afla in Las Vegas, intr-o vacanta, impreuna cu fetele ei. Dupa o zi intreaga de plimbari prin oras, din senin, i s-a facut rau si nu a mai putut sa stea in picioare.

Respira cu greutate si transpira abundent, astfel ca, speriata, a facut un apel la 911 si a chemat de urgenta ambulanta”, notează wowbiz.ro citând știrilekanald.ro.

Anamaria Prodan: Nu știu cum voi trăi fără ea

„Nu știu cum voi trăi fară ea. Cea mai mare bucurie a ei am fost noi. Când ne vedea pe noi râzând, întinerea. Îmi spunea eu când o sa mor o merg în rai, eu visez că acolo o să cânt. A plecat atât de lin.

Atât de tare s-a chinuit să promoveze cultura românească, încât atunci când venea la noi (n.r. America) în vizită a spus eu aici am să acasă, eu sunt româncă.”, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.

CITESTE SI: Anamaria Prodan a renunțat la doliu: „Doliul se ține în suflet”

Surpriză URIAȘĂ în cazul AVERII lăsate de Ionela Prodan. O SINGURĂ persoană deține URIAȘA moștenire

„Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o să o salveze”, spune Anamaria.

Ionela Prodan s-a născut în Dolj şi a fost dăruită cu un timbru aparte. Şi-a început cariera în 1969, când s-a remarcat la prima ediţie a festivalul ″Maria Tănase ″⁣ unde a şi câştigat marele premiu.

Cu firea sa deschisă şi veselă, Ionela Prodan a cucerit uşor inimile românilor care se bucurau să o asculte şi o răsplăteau cu aplauze.

”Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil″, spune Anamaria.

loading...
Loading...
0