Când va naște Elena Băsescu

Elena Băsescu este însărcinată în 9 luni și e pe punctul de a aduce pe lume un al treilea copil. Mezina familiei fostului președinte al României Traian Băsescu și-ar dori să nască de ziua ei, pe 21 mai, când își celebrează onomastica.

Pe 21 mai sunt sărbătoriți Sfinții Constantin și Elena, iar EBA își dorește să devină mamă într-o zi atât de specială pentru ea. Rămâne de văzut când îi va veni sorocul fostului europarlamentar.

Într-un interviu pentru revista Viva!, EBA a vorbit despre reacția celor mici în legătură cu sarcina ei. „Nu i-am anunțat. Și-au dat seama singuri când a început să-mi crească burtica. Au simțit cumva că urmează să se schimbe ceva pentru că la vârsta lor sunt foarte atenți și perspicace.

În fiecare dimineață, pun urechea la burtică la mami să audă ce face bebe. Vorbesc cu el și râd cu poftă când văd cum se mișcă”, spune EBA în interviul din Viva!.

„Eu m-am comportat în permanență cu ei ca și cu doi adulți. Am fost foarte deschisă și le-am vorbit tot timpul despre schimbările care urmează să aibă loc în viețile noastre. Nu a contat că a fost vorba de schimbări bune sau rele”, a mai spus Elena.

„Părinții sunt foarte implicați, iar cu sora mea mă sfătuiesc adesea, deși în unele puncte vedem lucrurile diferit”, a mai declarat Băsescu.

CITEȘTE ȘI: Elena Băsescu, dezvăluiri de senzație după ce s-a aflat că e însărcinată: „Viața unei femei nu se sfârșește atunci când divorțează”

Elena Băsescu, primele declarații despre sarcină. Dezvăluiri despre nunta cu tatăl copilului

Elena Băsescu a depășit cu bine divorțul

„Viața unei femei nu se sfârșește atunci când divorțează. Pentru mine a fost un frumos început. Iau fiecare zi exact așa cum vine. În trecut mi-am făcut planuri de viitor. Am îmbrăcat rochie de mireasă, am făcut doi copii, dar lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am imaginat.

De aceea nu-mi fac planuri de viitor. Cât despre relația mea cu Cătălin, cred că descrierea cea mai bună este: când știi, știi!”, a declarat Elena.

Tot ce își dorește Elena în aceste momente este ca sarcina să ajungă cu bine la final, să nască un copil sănătos.

loading...
Loading...
0