Vă mai amintiți de Ioana Benedek, singura româncă de succes din lumea telenovelelor? S-a zvonit că a fugit la mănăstire! Cum arată și ce face azi de fapt

Nascută in Romania, Ioana Benedek a devenit actrita in America Latina, ea fiind in anii ’90 una dintre cele mai indragite actrite de telenovela din Mexic si Venezuela.

Romanca a jucat in 12 super-productii, 5 difuzate in Venezuela si 7 in Mexic, iar colaborarea cu Televista- imperiul telenovelelor i-a adus recunoasterea. Cele mai cunoscute telenovele sunt “Pacatul dragostei”, “Angela”, “Prietene si Rivale”, ”Femei inselate”.

Totusi, in urma cu cativa ani, Ioana Benedek, Joana cum i se spune ca actrita, a decis sa se retraga din lumea filmului. Atunci, a spus ca o face pentru o perioada, vrand sa se axeze pe alte proiecte personale.

”M-am retras total. Dar momentan. Si-am facut-o eu insami din propria-mi decizie. Au fost 5 ani dedicati “pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viata mea interioara si de familie!”, este declaratia data anul trecut de indragita actrita pentru publicatia online femeiede10.ro.

Ioana Benedek a vrut insa sa infirme zvonurile privind faptul ca s-ar fi pocait sau ca s-a retras la manastire.

Desi e plecata de multi ani din tara, Ioana are multi prieteni, dar mai ales fani in Romania, asa ca de cate ori are cate ceva de transmis o face pe pagina ei de socializare, unde posteaza filmulete cu mesaje in limba romana, pe care o vorbeste perfect.

Te poate interesa și: Veste tristă. Din păcate, Shakira…

Starea de sănătate a Shakirei continuă să fie una critică. Dacă inițial vedeta a anunțat că și-a anulat concertele din primele luni ale anului 2018, artista a revenit cu o decizie radicală.

Cântăreața din Columbia a șters anul 2018 de pe agenda sa, astfel că toate concertele au fost anulate.

Se pare că vedeta are probleme cu corzile vocale. Aceasta a apelat la cei mai buni medici chirurgi care să o opereze, iar aceștia i-au recomandat să nu mai cânte o perioadă.

Vedeta vrea să se opereze, însă unii doctori sunt reticenți. Consecințele unei astfel de intervenții ar fi fost nefaste. Există șanse de 80% ca vedeta să își piardă vocea, scrie site-ul record.pt.

Se pare că timbrul ei vocal a suferit reale modificări, motiv pentru care e foarte greu de zis dacă vedeta va reveni în muzică sau nu.

Deocamdată, cântăreața urmează un tratament pe bază de cortizon, iar timp de o lună nu are voie să vorbească absolut deloc.

Shakira este din nou însărcinată cu fotbalistul echipei spaniole FC Barcelona, Gerard Pique.

Dacă diva latino și-ar fi dorit să aducă pe lume o surioară pentru primul ei copil, Milan, se pare că va naște tot un băiețel și este extrem de încântată, a mărturisit vedeta pentru o televiziune braziliană.

„Va fi un adevărat cadou pentru Milan să aibă un frățior. Mi-ar plăcea să am și o fetiță într-o bună zi, dar vom vedea. Niciodată nu se știe ce se va întâmpla”, a spus cântăreața columbiană în emisiunea „O duminică spectaculoasă” la un post de televiziune din Brazilia.

„Pentru moment, sunt fericită, pentru că îmi plac mult copii, indiferent de sex”, a mai adăugat vedeta întrebată fiind dacă îi pare rău că nu va naște o fetiță.

Cântăreața a mai declarat că înainte de toate, chiar și înaintea profesiei, copiii vor reprezenta tot timpul prioritatea ei numărul unu.

 

0