Stela Popescu și-a ales înlocuitoarea pe scenă înainte să moară. Despre cine este vorba

Alexandru Arșinel a rămas fără colega sa de scenă Stela Popescu. Cei doi au jucat 40 de ani împreună. Acum că marea actriță a plecat dintre noi, Alexandru Arșinel a fost nevoit să-şi găsească repede o nouă colegă pentru momentele umoristice pe care era programat să se susţină în străinătate.

Un alt actor de la Teatrul „Constantin Tănase” a dezvăluit despre ce actriţă este vorba, dar şi că ea a fost aleasă chiar de regretata Stela Popescu.

„Ana Maria este, dacă vrei, parţial partenera domnului Arşinel încă dinainte ca Stela să nu mai fie. Ana avea momente cu Alexandru Arşinel pe scenă. Unul dintre aceste momente se desfăşoară în spectacolul . Chiar Stela Popescu a ales momentele care urmează să se facă în spectacolul , de la Tănase.

Ana Maria Donosa a primit foarte multe sfaturi de la Stela Popescu. În proporţie de 90%, toate actriţele de la noi au cuplete scrise de Puiu Maximilian (soţul actriţei şi scenarist, n.r.) şi dăruite de Stela. A văzut-o potrivită să facă acel cuplet cu Arşinel, pe care l-au făcut ei doi în urmă cu 30 de ani.”, a povestit Alin Gherghişan, pentru click.ro.

Ana Maria Donosa a terminat UNATC-ul şi este actriţă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. A urmat cursurile unor şcoli de vară la Paris şi la Moscova, a colaborat cu diverse teatre din Bucureşti, a jucat în serialul „Narcisa Sălbatică” şi în lungmetrajul „Felicia, înainte de toate”.

A jucat în mai multe spectacole alături de colegii ei de la teatru, în special cu Valentina Fătu şi Alexandru Arşinel.

Recomandare: Alexandru Arșinel, în lacrimi la TEO SHOW. Ce a declarat despre Stela Popescu

Actorul Alexandru Arșinel a izbucnit în lacrimi la TEO SHOW. Marele actor al teatrului românesc a vorbit despre Stela Popescu.

„Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familia mea. Eram ca soarecele si pisica, ne mai ciondaneam… Acum cateva zile eram undeva si ma tot uitam dupa ea. O asteptam sa vina. Ma tot intrebam: ‘oare nu mai intra?’ Teatrul trebuie sa mearga mai departe, va merge mai departe!

Eram in Valencia, am intrat pe scena, am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce trebuia sa spun: Stela Popescu! Mi-am dat seama ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela niciodata”, a declarat Arșinel la Kanal D.

Scrisoarea lui Alexandru Arșinel către Stela Popescu: „Eu te plâng, poporul de plânge, Stela mea!”
Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, nu își revine din șoc. Moartea actriței l-a lăsat fară cuvinte. Cu lacrimi amare, Arșinel îi cere Stelei: „Să faci o nebunie, să ne vedem!”.

“Mi-e tare urât fără tine. Îmi lipseşti şi ne lipseşti la toţi foarte mult. Nu poţi să faci ceva să încerci o nebunie să ne vedem înapoi pe scenă? Să strigi “Hai mai repede!”.

O mai şicanam câteodată, prieteneşte. Nu se supăra niciodată. Se uita la mine”, a spus Alexandru Arşinel cu lacrimi în ochi”, în platoul “Agenţia VIP”.

Citește și: Gest UIMITOR făcut Alexandru Arşinel după moartea Stelei Popescu. Ţi se face pielea de găină

Alexandru Arșinel și-a pierdut jumătatea de pe scenă. E greu să vorbești separat despre ei, acum, când Stela Popescu a plecat definitiv de pe scena vieții. Printre lacrimi, marele actor a găsit puterea să vorbească despre prietena, partenera de scenă și colega sa.

„Sunt așa cum este aproape tot românul care a iubit-o pe Stela Popescu. S-a vorbit despre ceea ce a însemnat și ce va însemna. Nu ne întrebăm, însă, ce se va întâmpla de acum încolo fără ea. Avem mari probleme de suflet, mari probleme de repertoriu…mari probleme că nu mai e Stela.

Ea reprezenta și încă reprezintă unii din stâlpii de bază ai acestui gen, ai acestui teatru. În istoria teatrului de Revistă, în vârful grupului de artiști care au inventat acest gen, care sprijiniți de ea și de soțul ei și de ceea ce au realizat, acest teatru există.

Suntem foarte afectați, suntem supărați, sunt supărat pe ea că nu mi-a spus că vrea să plece. Probabil o să mă întâlnesc, nu peste mult timp, și o s-i atrag atenția că n-ar fi trebuit să facă lucrul acesta. Ar fi trebuit să rămână să ne conducă pașii mai departe.

O întrebam ce faci, cum ești..simțeam câteodată că minte, mințea cu seninătate diabolică și simțeam că nu se simte bine, niciodată nu s-a plâns. Mai degrabă eu… am vărsat o lacrimă sau am spus că mă doare și am trecut prin niște încercări. Ea niciodată…spunea: gata, mă, termino, hai să intrăm în scenă să-i facem pe oamenii ăștia să se bucure că au venit pentru noi!”

Actorul a povestit ce a vorbit ultima dată cu Stela Popescu

„Ce faci? Zice: lasă-mă că mă pregătesc că am spectacol la Teatrul Stela Popescu. Zic: uite m-au sunat din Basarabia. Mi-a spus: spune-le că vin cu mare plăcere. Am întrebat-o ce facem în Spania…și zice: trec pe la teatru când vin de la spectacolul pentru copii și fixăm.

S-a rupt nu un fir, s-a rupt un odgon care o lega de noi, de teatrul nostru, de marele public spectator care a iubit-o enorm de mult.

Așa era ea. Nu fabrica, nu construia pe loc o anumită stare. Era o fire veselă, generoasă. Nu am auzit-o niciodată vorbind de cineva la modul nefavorabil, să bârfească. Nu o interesa.

Oamenii trec printr-un moment dificil, dar amintirea ei nu va putea face decât să le aduc zâmbet pe buze. Rămâne o amintire frumoasă, pozitivă, optimistă.

Nu am vorbe, timp și spațiu să spun ce simt, ce am simțit și mai ales ce voi simți.”, a declarat Alexandru Arșinel în ziua înmormântării.

0