Monica Gabor, declarație surprinzătoare despre Irinel Columbeanu: „Am ales cel mai bun tată”

Au divorțat cu surle și trâmbițe. S-au certat, au dat numeroase interviuri în care se acuzau de tot felul de lucruri unul pe celălalt.

Anii au trecut însă, iar fiica lor Irinuca s-a făcut deja mare. Cei doi au îngropat securea războiului și astăzi se pare că se înțeleg extraordinar de bine.

Atât de bine încât Monica Gabor declară acum că a ales cel mai bun tată. „Da, am ales cel mai bun tată”, i-a scris Monica unui fan care i-a lăudat fata și familia.

Cum s-a schimbat viața Monicăi după ce a plecat în America

„Adevărul este că m-am mutat aici pentru că nu mi-am mai dorit să fiu persoană publică. Atunci când eşti în vizorul presei, lumea tinde să îţi analizeze fiecare gest cu o lupă.

Întotdeauna vor exista persoane care te susţin şi persoane care sunt negative şi nu se bucură pentru lucrurile frumoase care se întâmplă în viaţa ta.

Am preferat să iau o pauză şi să îmi concentrez atenţia pe toate lucrurile bune care se întâmplau în viaţa mea şi să evit să mă mai gândesc la lucrurile mai puţin frumoase care s-au întâmplat cu puţin timp înainte să plec din România.

Viaţa mea aici este foarte liniştită şi pot să spun că mă bucur în mod special de faptul că am din nou o viaţă privată. Ajut la proiectul iGo.live împreună cu iubitul meu, dar şi cu o echipă de 50 de oameni, unii dintre cei mai buni dezvoltatori de aplicaţii mobile pentru Android şi iOS”, a declarat Monica într-un interviu, conform cancan.ro.

„Relaţia cu tatăl fetiţei mele este bună pentru faptul că este un tată perfect, care îşi dedică viaţa creşterii şi educării ei.

Este dedicat Irinei în totalitate, au o relaţie foarte apropiată, iar acest lucru mă face fericită şi liniştită că fetiţa mea se află pe mâini bune şi că tatăl ei face tot posibilul şi imposibilul ca ea să fie protejată.

O creşte foarte bine şi frumos, dovadă fiind nu doar personalitatea ei minunată, ci şi rezultatele bune de la şcoală. Îi doresc lui Irinel tot binele şi mult succes în ceea ce face astfel, încât să poată avea grijă de Irina la fel de bine precum a făcut-o până acum”, a mai spus Monica.

CITEȘTE ȘI: Monica Gabor si Irinel Columbeanu au ajuns la un acord privind mostenirea fiicei lor

„Da, au fost amândoi în America (Irinel și fata), dar Irinel nu a venit la noi acasă. Cu ocazia venirii lor în Los Angeles, l-au cunoscut pe Mr. Pink ca om. Astfel, tatăl Irinei a avut în sfârşit ocazia să îl întâlnească pe partenerul meu de viaţă şi au discutat ca doi bărbaţi maturi ce sunt.

Astfel, Iri a avut ocazia să înţeleagă ce fel de om este iubitul meu, că este un om bine intenţionat.

Iubitul meu este genul de om care e drăguţ cu toată lumea, cred că şi tatăl Irinei a fost impresionat de cât de bine a fost tratat, în ciuda tuturor evenimentelor anterioare”, a mai spus modelul care se iubește cu Mr. Pink.

0