Lili Sandu: „Am renunțat la acest aliment în urmă cu șapte ani”. Acesta este secretul siluetei sale perfecte

Lili Sandu arată și se simte fabulos, iar starea ei de bine vine de la regimul de viaţă pe care l-a adoptat de ceva vreme.

De şapte ani, frumoasa vedetă nu se mai atinge de carne şi rezultatele se văd cu ochiul liber.

Lili Sandu a dezvălui pe blogul său că nu mai mănâncă produse care conţin proteine animale şi s-a axat doar pe vegetale.

Aceasta a explicat cum a ajuns să aibă această siluetă de invidiat.

“M-am hotărât să urmez un regim strict vegan în urmă cu mai bine de şapte ani, din cauza unor probleme hormonale pe care le aveam atunci şi la îndrumarea unui medic homeopat.

Această decizie a coincis şi cu stabilirea mea în Los Angeles, un loc ideal pentru a te dedica acestui regim alimentar, datorită disponibilităţii unei game variate de produse.

A fi vegan este un mod de viaţă care necesită multă documentare şi determinare pentru a respecta cu stricteţe principiile veganismului şi pentru a te menţine sănătos.

Eliminarea produselor de origine animală din alimentaţie trebuie înlocuită cu o dietă bogată în nutrienţi şi vitamine care asigură o funcţionare optimă a organismului.

Proteinele şi grăsimile din carne, peşte, lactate, ouă se pot găsi în produse vegetale precum ciupercile, fasolea neagră, lintea, năutul, avocado, nuci, migdale, uleiul de cocos, dar şi în superalimente cum ar fi spirulina, moringa sau seminţe de chia.”, a dezvăluit vedeta.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul dietei sale. Acesta este motivul pentru care arată atât de bine

Articole pe aceeași temă: Oana Cuzino, secretul siluetei: „Am renunțat la un singur ingredient”

Medic și moderator TV, Oana Cuzino, ne destăinuie secretul armoniei și frumuseții interioare și exterioare: diminuați zahărul!

Voință și informare

Oana (45 de ani) nu a luat niciodată în considerare principiul „fă ceea ce zice popa, nu ce face popa”.

A crezut mereu că puterea propriului exemplu este de mare impact, atât profesional cât și personal. Domeniul de studiu a constituit un mare avantaj pentru frumoasa doctoriță. Acest fapt a determinat-o să vrea să împărtășească soluții pentru sănătate.

Specializarea Oanei este geriatria, ramura care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor bătrâneții. Nutriția este cel mai de impact factor când este vorba de un organism bătrân sau afectat în mod constat de boli.

„Am renunțat la zahăr. Zahărul influențează hormonul de creștere și nu este indicat sa îl consumăm mult. Nu mănânc deloc fast-food pentru că, făcând facultatea de medicină, știu ce efecte are asupra corpului. Uneori îmi este poftă de înghețată pentru ca este desertul care îngrașă cel mai putin, mai ales dacă este făcută în casa.”

Zahărul, cea mai gustoasă otrava

În câteva cuvinte, nu suntem făcuți să consumam zahăr! Nu putem schimba cele câteva zeci de mii de ani de evoluție umană în doar câteva sute de ani de când zahărul este produs și consumat la scara industrială.

Obezitate, boli cardiovasculare, boli ale ficatului și diabet sunt doar câteva dintre repercusiunile consumului de zahar. Și cum un necaz nu vine niciodată singur… Zaharul dă dependență!

Problema principală este că zaharul constituie un „combustibil” mult prea puternic pentru organismul uman și de cele mai multe ori nici măcar nu avem nevoie de toată energia furnizata de dulcele cristal. Ne obișnuim organismul sa ardă intens la tinerețe și constatăm mai târziu că nu am ars doar calorii, ci am ars întregul „motor”.

0