Gest UIMITOR făcut Alexandru Arşinel după moartea Stelei Popescu. Ţi se face pielea de găină

Alexandru Arșinel a jucat în Spania cu poza Stelei Popescu pe scenă. După spectacolul din Valencia, un preot a ținut o slujbă pentru Stela și Cristina Stamate, reginele teatrului de revistă, care au încetat din viață luna trecută.

Actrița Cristina Stamate a murit, la vârsta de 71 de ani. Ea fusese internată la Spitalul Floreasca din Capitală, săptămâna trecută, joi, chiar în ziua în care colega ei de scenă, actrița Stela Popescu, a murit.

„Turneul cu spectacolul E VIVA REVISTA din 2017 a avut loc in cadrul Programului ROMANI PENTRU ROMANI, intiat si organizat de TEATRUL de REVISTA „Constantin Tanase” si Primaria Municipiului Bucuresti in 2007.

La Valencia s-a jucat la Complejo Deportivo Cultural PETXINA), pe 2 decembrie și apoi, pe 3 decembrie la Casa de Cultura JAIME PASTOR I FLUIXA din Calpe (Alicante). Au fost sali arhipline si un succes urias!

Din distributia spectacolului au facut parte Alexandru Arșinel, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Ana Maria Donosa, solistele Monica Anghel si Luminita Anghel, Nae Alexandru și Cristian Simion, Alexandra Penciu (solistă), plus Baletul TEATRULUI TANASE.

(…) La finalul spectacolului din Valencia, chiar in sala, in prezenta artistilor si a publicului, părintele paroh Dumitru Daniel Toadere, de la Parohia Ortodoxa Romana din Valencia si organizatorii au făcut o slujba de pomenire în memoria Stelei Popescu și a Cristinei Stamate.

S-au impartit colaci si coliva tuturor celor prezenti. Alexandru Arșinel a interpretat in spectacol un monolog și a susținut un recital muzical.

A evocat-o de fiecare data pe Stela, cu emotie si lacrimi in ochi, iar la finalul Parastasului a interpretat a capella colindul NINGE IAR, pe versurile lui Aurel Storin”, este mesajul scris pe pagina de Facebook a Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Recomandare: Alexandru Arșinel, în lacrimi la TEO SHOW. Ce a declarat despre Stela Popescu

Actorul Alexandru Arșinel a izbucnit în lacrimi la TEO SHOW. Marele actor al teatrului românesc a vorbit despre Stela Popescu.

„Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familia mea. Eram ca soarecele si pisica, ne mai ciondaneam… Acum cateva zile eram undeva si ma tot uitam dupa ea. O asteptam sa vina. Ma tot intrebam: ‘oare nu mai intra?’ Teatrul trebuie sa mearga mai departe, va merge mai departe!

Eram in Valencia, am intrat pe scena, am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce trebuia sa spun: Stela Popescu! Mi-am dat seama ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela niciodata”, a declarat Arșinel la Kanal D.

Scrisoarea lui Alexandru Arșinel către Stela Popescu: „Eu te plâng, poporul de plânge, Stela mea!”
Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, nu își revine din șoc. Moartea actriței l-a lăsat fară cuvinte. Cu lacrimi amare, Arșinel îi cere Stelei: „Să faci o nebunie, să ne vedem!”.

“Mi-e tare urât fără tine. Îmi lipseşti şi ne lipseşti la toţi foarte mult. Nu poţi să faci ceva să încerci o nebunie să ne vedem înapoi pe scenă? Să strigi “Hai mai repede!”.

O mai şicanam câteodată, prieteneşte. Nu se supăra niciodată. Se uita la mine”, a spus Alexandru Arşinel cu lacrimi în ochi”, în platoul “Agenţia VIP”.

Alexandru Arșinel și-a pierdut jumătatea de pe scenă. E greu să vorbești separat despre ei, acum, când Stela Popescu a plecat definitiv de pe scena vieții. Printre lacrimi, marele actor a găsit puterea să vorbească despre prietena, partenera de scenă și colega sa.

„Sunt așa cum este aproape tot românul care a iubit-o pe Stela Popescu. S-a vorbit despre ceea ce a însemnat și ce va însemna. Nu ne întrebăm, însă, ce se va întâmpla de acum încolo fără ea. Avem mari probleme de suflet, mari probleme de repertoriu…mari probleme că nu mai e Stela.

0