Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au făcut marele anunț. Au luat decizia, deși au împreună doi copii

Familia Bucur-Nălbaru s-a mărit! Nu vă gândiți că artista a fost însărcinată în secret. Este vorba de o decizie pe care cei doi au luat-o în urmă cu puțin timp.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, decizie neașteptată

Cei doi soți au luat decizia de a adopta o fetiță. Cei doi i-au aflat povestea în urma emisiunii „Visuri la cheie”, pe care o prezintă Dragoș Bucur.

Miercuri seara întreaga familie a fost prezentă la premiera filmului „Hawaii”, în care apare Dragoș Bucur.

Sursa foto: click.ro

Sursa foto: click.ro

“Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Apropo de copii, m-am întâlnit cu un prieten căruia nu-i venea să creadă cât de mare a crescut Sofia. Cel mic, Kadri, are 2 ani şi 4 luni.

Timp liber am destul de puţin, dar imediat cum termin filmările la vrem să plecăm într-o vacanţă mai lungă, de 3-4 săptămâni. Am un proiect în Europa, o coproducţie Danemarca-Olanda. Emisiunea merge foarte bine, mai avem de filmat până la sfârşitul lunii”, a declarat Dragoş Bucur, conform click.ro.

Articole pe aceeași temă: Dana Nalbaru: “Am acasa un diabetic”

Dana Nalbaru a scris pe blogul personal despre cum lupta cu diabetul familia sa. Este vorba, mai exact, despre sotul ei, Dragos Bucur. Cantareata marturiseste ca au reusit sa se imprieteneasca cu diabetul zaharat al sotului ei.

CITEȘTE ȘI: Dana Nalbaru vorbeste despre perioada de depresie din viata ei

“Pentru cei/cele care nu stiu trebuie sa spun, inca de la inceput, ca am acasa un diabetic. Asa l-am luat, asa m-am indragostit de el, asa m-a cucerit. Despre Dragos e vorba si o sa va spun cateva cuvinte despre viata mea alaturi de diabetul sau.

“Ma intrebam daca nu-l doare”
Stiti, noi doi (eu si diabetul lui Dragos) ne-am cam imprietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru ca a venit la pachet cu proprietarul. Cand si-a scos prima oara pen-ul ca sa-si faca insulina (luase niste ciuperci la cuptor dar voia sa ma impresioneze) am facut ochii mari, ca cepele, si el a mustacit multumit…”Am cucerit-o” si-a zis in gand.

Eu ma intrebam daca nu-l doare si chiar l-am intrebat iar el a mimat o grimasa in timp ce acul intra in burta. Actor. Dupa cinci zile acceptam cererea lui in casatorie si dupa sapte luni eram doamna Bucur. Ok, asa ma cheama in buletin: Alina Daniela Bucur.

La inceput nu aveam nici cea mai mica idee despre ce inseamna hipo si hiper. Vedeam ca se testeaza des, ca isi face insulina, ca isi cantereste mancarea (a avut o perioada in care mergea cu cantarul in geanta la restaurant) dar, cu timpul, am invatat cam tot ce e important sa stiu despre diabet.

Azi acele, insulina, testele, senzorii, pompa fac parte din viata mea. De multe ori ma intreb daca el nu s-o fi saturat de ele dar il vad pozitiv mereu si firesc in relatia lui cu diabetul asa ca ma linistesc.

Mi-a spus de cateva ori ca boala asta i-a facut viata mai buna. Pare ciudat, dar imi explica despre cum l-a organizat, cum l-a educat si, mai ales, despre cum l-a invatat sa inteleaga cu adevarat care sunt marile valori ale vietii. Si eu am invatat de la el”, a scris Dana Nalbaru pe blogul ei.

0