Cristi Brancu a mărturisit ce i-a spus Stela Popescu Andreei Marin înainte să moară

Jurnalistul Cristi Brancu a dezvăluit care au fost ultimele clipe petrecute de Stela Popescu cu Andreea Marin, ce au discutat ele și mai ales cum se simțea actrița.

Cristi Brancu i-a dat un telefon Andreei, care era prezentă la gala unde Stela dădea semne că nu se simte bine.

„Am vorbit cu Andreea Marin, ea a stat cu Stela Popescu la masă toată noaptea şi mi-a spus că la masă a fost aceeaşi Stela pe care o ştim. S-au pozat, Stela i-a spus să-i dea numărul de telefon. Era Stela pe care o ştim.

A vorbit cu Monica Anghel şi voiau să facă împreună un proiect. Andreea Marin a spus că a vorbit cu Stela ca între fete, ca altădată. S-a urcat Stela Popescu pe scenă, Andreea Marin nu o înţelegea şi Monica Anghel i-a spus că e nemulţumită că nu i-a ajuns maşina la timp.

CITESTE SI: Medicul Tudor Ciuhodaru despre ultima apariţie publică a Stelei Popescu…Semnele au fost clare, emite un AVERTISMENT pe baza raportuluI IML

Reacția organizatorilor ultimului eveniment la care a participat Stela Popescu despre ultima ei apariţie publică: “Am crezut că face o scenetă. Apoi am văzut că nu este aşa…”

Ele au văzut acest comportament şi s-au gândit că este un om la care, poate, vârsta produce o sincopă, dar nu s-au gândit la altceva”, a mărturisit Cristi Brancu la Antena Stars.

Totodată, în ultimele ore s-a aflat că Stela Popescu a decedat în hainele în care era prezentă la acel eveniment, semn că a murit la scurt timp după ce a ajuns acasă.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Gestul emotionant facut de Stela Popescu pentru Teo Trandafir atunci cand vedeta tv a fost la un pas de moarte! Ce i-a spus actrita inainte de plecarea la Viena, pentru operatie!

Teo Trandafir si Stela Popescu au fost bune prietene si s-au sustinut in multe situatii dificile ale vietii! Vedeta Kanal D a dezvaluit la Teo Show o discutie avuta cu regretata actrita, chiar in timp ce ea se afla pe patul de spital la Viena.

In urma cu sase ani, Teo Trandafir a trecut prin momente critice! Vedeta se lupta cu o pancreatita severa necrozata atat de periculoasa, incat viata ei atarna doar de un fir de ata!

Tocmai de aceea, a luat decizia de a pleca la Viena pentru a face o interventie chirurgicala complicata! “Imi era o teama incredibila, dar trebuia sa fac acest pas, pentru ca altfel, nu stiu daca as mai fi trait”, povestea moderatoarea TV dupa ce si-a revenit si a invins boala!

Putini stiu insa ca, inainte de a pleca in Austria, Teo a avut o discutie cu Stela Popescu! Regretata actrita, tonica, asa cum era ea de obicei, a incercat sa ii ridice moralul prezentatoarei si i-a spus niste lucruri pe care aceasta nu le-a uitat, din contra, si le-a adus aminte chiar la spital!

“Stela era atat de vesela si de puternica! Imi aduc aminte ca inainte sa ma operez la Viena, am vorbit cu ea si mi-a spus asa! “Vezi degetul asta (n.r. i-a atarat degetul mic), cat o sa mai dau din el inseamna ca inca mai traiesc, asa sa faci si tu”! Nu am uitat cuvintele actritei si chiar pe patul de spital, imi reveneau in minte!

Ma uitam la maini, le puteam intoarce de pe o parte pe alta si imi dadeam seama ca sunt in viata. Imi spuneam… “unde este Steluta sa ma vada ca pot misca degetul?!”

Faptul ca s-a intalnit cu mine atunci si mi-a dat incredere a fost senzational! Gest facut de ea m-a ajutat moral mai mult decat orice!”, a povestit Teo!

0