Claudia Pavel s-a ales cu probleme de sănătate după participarea la Exatlon

Claudia Pavel a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon. Fosta Cream s-a ales cu alergii destul de severe, dar și cu tot felul de povești în care a vrut sau n-a vrut să se implice.

Claudia Pavel s-a chinuit foarte tare pentru a face față competiției

Mulți susțin că bruneta a pus ochii pe Cazacu, fostul partener al Denisei de la Bambi, având în vedere că erau foarte apropiați în Republica Dominicană.

„Am facut si alergie de la soare. Eram cea mai alba dintre toti si soarele era foarte puternic. Am ajuns iar la medici. Ei mi-au explicat ca daca rezist trei saptamani, corpul lupta si imunitatea creste si se va obisnui organismul”, a declarat Claudia Pavel pentru wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: De ce dormea Anda Adam dezbrăcată la Exatlon. Andreea Mantea a dat-o de gol

Vladimir Drăghia rupe tăcerea! Ce nu s-a văzut la TV după eliminarea Claudiei Pavel de la Exatlon!

Claudia s-a accidentat la gleznă încă de cum a pășit pe tărâmurile latino-americane în cea mai dură competiție sportivă televizată.

„Unele bube inca sunt infectate, eu o ajut sa le curete, sa puna dezinfectant, tratamente, sa scape de infectie. Acele musculite au atacat-o doar pe Claudia pentru ca are pielea alba, carnea alba.

Ele sunt atrase de asa ceva. Ceilalti concurenti au pielea mai inchisa, de aceea au scapat. Avea cate 100 de piscaturi pe centimetru patrat, noaptea dormea cu cate 3 perechi de pantaloni pe ea ca sa nu mai fie ciupita de aceste musculite.

Si nu s-a intors doar cu piscaturile de la musculite, ci si cu acnee pe fata”, a declarat Paula, sora Claudiei, pentru wowbiz.ro.

„Ma durea carnea pe mine, asa dureri aveam. Uneori nu mai suportam, aveam senzatia ca mi se va desprinde carnea de pe os, ca-mi va cadea”, s-a plâns Claudia în platoul Wowbiz, unde a fost invitată după eliminarea de săptămâna trecută.

0