Cătălin Botezatu: „Ea e mama copilului meu”

Cătălin Botezatu: „Ea e mama copilului meu” . Catalin Botezatu si-a sarbatorit pe 3 decembrie ziua de nastere. Celebrul designer a implinit 50 de ani.

Designerul a spus ca initial nu a vrut sa organizeze o petrecere in acest an, dar a cedat la insistentele unui prieten. Botezatu si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un club de lux din capitala. Printre cei care au vrut sa-i fie aproape designerului au fost Catinca Roman, Ramona Badulescu, Dana Savuica si Ozana Barabancea.

In toiul petrecerii, Catalin Botezatu a facut un anunt supriza: isi doreste sa devina tata.

„Ea e mama copilului meu. A zis ca darul nu mi-l mai da ca e mama copilului meu. Am facut si Revelionul impreuna am inceput anul cu ea, il termin cu ea, ii fac un copil. E prea frumoasa sa nu-i fac un copil!”, a spus Catalin Botezatu despre o tanara bruneta, invitata la petrecere.

Tanara a confirmat spusele designerului.

„Cadoul meu pentru el este un copilas. Am inceput treaba, da!”, a spus tanara.

Catalin Botezatu s-a iubit cu multe femei, insa niciuna nu a reusit sa il duca in fata altarului. Designerul recunoaste ca are o lista impresionanta de doamne si domnisoare celebre care i-au trecut prin asternuturi. Printre femeile care i-au ramas la inima sunt Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Dragusanu si lista poate continua.

Femeile din viata lui Catalin Botezatu

Dana Opsitaru este un fost manechin de succes de dinainte de 1989. Botezatu avea doar 19 ani pe vremea cand se indragostise de Dana, care era casatorita si avea un copil.

Idila cu Bianca Brad a avut loc la sfarsitul anilor 80, cand aceasta era un model de succes. Ea a fost cea care l-a introdus in lumea modei.

Tania Budi l-a cucerit pe Catalin Botezatu la inceputul anilor 90. Relatia a durat cateva luni, iar Botezatu a declarat ani mai tarziu ca regreta faptul ca nu s-a casatorit cu Tania.

Vanda Vlasov i-a fost iubita de doua ori. Cei doi au avut o relatie prin 1997 iar drumurile li s-au reintalnit in 2002. Relatia lor nu s-a incheiat in termeni cordiali.

Citeste si: Cum arata sora Biancai Dragusanu. FOTO

Bianca Dragusanu a fost cea mai scandaloasa relatie a designerului. Perioada in care cei doi au format un cuplu a fost presarata cu certuri, impacari si infidelitati de ambele parti.

0