Actrița Ada Condeescu va deveni MAMĂ pentru întâia oară

Veste mare în lumea vedetelor din România. Actrița Ada Condeescu este însărcinată, cel puțin așa scrie un cunoscut site de celebrități.

Ada a devenit cunoscută datoritî filmului „Eu când vreau să fluier, fluier”, unde a interpretat-o pe Ana.

Actrița e căsătoritî din anul 2016 cu regizorul Cătălin Mitulescu, iar în 2018 îl va face pentru prima oară tată.

Vedeta și-a prezentat burtica de gravidă aseară. A purtat o rochie neagră mulată care îi punea sarcina în evidență, notează cei de la spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea a primit o veste de ultimă oră de la medici, după ce a născut

Ada Condeescu s-a născut pe 2 iulie 1988, în Bucureşti. ea e o actriță româncă şi e cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul “Eu când vreau să fluier, fluier”, realizat în regia lui Florin Şerban.

Ada Condeescu şi regizorul Cătălin Mitulescu s-au căsătorit pe 26 septembrie 2016, după trei ani de relaţie.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Vestea anului 2017 Gabriela Cristea si Tavi se căsătoresc! Iată când revine în televiziune! „Deocamdată nu las pe nimeni să se apropie de copil”

Gabriela Cristea este una din cele mai iubite vedete de televiziune din România, iar de curând a devenit și mămică. Aceasta a povestit într-un interviu video pentru Libertatea despre cum s-a adaptat la noua viață, dar și când vrea să faca nunta cu Tavi Clonda.

“E tare frumoasă viața alături de ea! E roz! A bifat primul eveniment la 6 săptămâni. De astăzi suntem bebelușă”, a declarat proaspătul tătic pentru Libertatea.

“Cred că toate mămicile plâng de fericire în momentul în care se întâlnesc prima oară, față în față, cu bebelușii. Pentru mine a fost unic și a fost irepetabil.

Sincer, aș mai face vreo 5-6 copii pentru sentimentul acela de atunci. A fost avalanșă de sentimente acolo, în sala de nașteri. Și cred că și pentru el până la urmă”, ne-a povestit Gabriela.

“Filmam, după un geam acolo! S-a simțit emoția prin toate ușile și prin toate geamurile, prin toți porii mei am simțit! Și când mă uit la înregistrarea aceea, de fiecare dată nu ai cum să nu plângi instant”, a adăugat el pentu ziarul Libertatea.

“Pe mine mă ajută soțul și pe soț îl ajut eu. Ne ajutăm reciproc! Deocamdată stăm doar noi doi cu ea, pentru că nu suntem pregătiți. Bunica (n.r. mama lui Tavi Clonda) a venit de câteva ori și mai mult m-a ajutat pe mine în gospodărie, în sensul că m-a ajutat cu curățenia, dar nu cu copilul!

Deocamdată nu se apropie nimeni de copil, decât noi! Probabil că din ianuarie voi reveni pe micul ecran, dar nu mă mai întreba lucrurile astea că mă apucă plânsul! Sunt așa, jumate, jumate!

Gabriela Cristea vrea să revină în televiziune

Îmi doresc să mă întorc evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă și să îmi continui cariera, dar în același timp îmi este foarte greu să mă gândesc la momenul în care o să o las acasă cu tati . Și sper că doar cu el, nu cu altcineva”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

0