3 motive pentru care vaginul miroase ciudat

In mod obisnuit, vaginul are capacitatea de a se curata singur. Uneori, in anumite cazuri, vaginul incepe sa miroasa ciudat. Un asemenea lucru nu trebuie sa fie niciodata ignorat.

In cazul in care observi un miros ciudat, ei bine, acest lucru inseamna o infectie. Trebuie sa iti programezi cat mai repede o intalnire cu medicul ginecolog.

Pentru unele femei, totul este in capul lor. Este deja stiut faptul ca un vagin nu miroase tocmai ca niste trandafiri, iar multe femei cred ca este ceva neobisnuit cu ele atunci cand nu este cazul.

In unele cazuri, este totul in capul tau, potrivit medicului Laurn Streicher. Aceasta spune ca exista un miros normal al vaginului. Femeile care au fost invatate ca organele lor genitale sunt murdare, tind sa creada ca au un miros anormal, atunci cand nu este asa.

Nu trebuie sa ignori problema, insa. Cu toate acestea, trebuie sa te gandesti daca exista intr-adevar o problema. In cazul in care mirosi ca de obicei, nu trebuie sa iti faci griji. Daca ai nelamuriri, niste analize depisteaza orice problema.

O a doua cauza ar putea fi faptul ca pierzi urina.

“Atunci cand vorbesti despre mirosul vaginului, primul lucru pe care trebuie sa il stabilesti este daca intr-adevar vine de la vagin sau este un miros care apartine de intreaga zona genitala”. Este declaratia medicului Streicher, care spune ca, in cazul multor femei, cauza mirosului este incontinenta urinara.

3 motive pentru care vaginul miroase ciudat. Un consult depisteaza orice problema

Uneori, problema poate fi una vizibila, daca observi lenjeria intima uda. In alte cazuri, exista o pierdere a urinii extrem de mica si care nu este sesizata pana cand nu este simtit mirosul specific. O igiena riguroasa si schimbarea lenjeriei intime ar trebui sa te ajute in prima faza. Mergi insa si la medic pentru a depista orice problema legata de incontinenta.

3 motive pentru care vaginul miroase ciudat

3 motive pentru care vaginul miroase ciudat

Cea mai comuna problema este, insa, aparitia unor bacterii periculoase. Un dezechilibru intre flora normala si vagin duce la un miros neplacut. Si relatiile sexuale pot afecta mirosul, daca nu se foloseste prezervativ. Acest fapt cauzeaza iritatii, un miros asemenea pestelui si dureri. Dezechilibrul pH-ului poate fi recorectat cu ajutorul medicului ginecolog.

Articole pe aceeasi tema:

Ce este uscaciunea vaginala si care sunt cauzele ei

Cinci lucruri pe care ginecologul nu ti le-a spus despre vagin, insa pe care trebuie sa le stii

1


1 comentariu

  1. Sava adriana , 28 aprilie 2017 la 23:34

    Buna seara…daca ai mancaturi in vagin.e posibil sa am ceva sa fiu bolnava?mancatutile le am din 3 in 3luni?va rog frumos sa imi raspundeti?