Problemele românilor în dormitor

Activitatea sexuală are un rol importat în relația de cuplu. Când apar probleme legate de sex, atunci pot să apară certurile, infidelitatea sau chiar despărțirile. Iată care sunt problemele românilor în dormitor.

Problemele românilor în dormitor

1. Cuplurile fac sex rar și de aceea se ajunge la infidelitate. Specialiștii susțin că din cauza lipsei activității sexuale, mulți ajung la un moment dat să își înșele partenerii de cuplu. Este un semn că relația nu îi mulumește. În urma infidelității, este psibil ca acel cuplu să rămână împreună și chiar să devină mai unit. Pe de altă parte, este posibil ca cei doi parteneri să se despartă.

CITEȘTE ȘI: Lucruri care îi excită pe bărbați

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care bărbații nu le spun despre sex

2. Lipsește dorința de a face sex. Se poate întâmpla ca în cuplu, dorința sexuală a partenerilor să fie diferită. Mai exact, unul dintre ei să aibă o dorință mai accentuată decât celălalt. Specialiștii susțin că sexul nu trebuie să se rezume numai la dorința de a ajunge la orgasm. De asemenea, este important să existe o conexiune între parteneri. Cei doi parteneri trebuie să se relaxeze, să se simtă confortabil din punct de vedere emoțional.

3. Ejacularea precoce este o altă problemă cu care se confruntă cuplurile din România. Este o problemă care poate fi deranjantă și pentru femei, nu numai pentru bărbați. Cei care au această problemă se simt jenați și încep să creadă că partenerele lor vor ajunge la un moment dat la infidelitate.

4. Sexul devine mult prea monoton. Este una dintre problemele pe care cuplurile le au când vine vorba despre sex. Specialiștii recomandă ca în astfel de situații cei doi parteneri să fie creativi, astfel încât să scape de monotonia supărătoare.

5. Nu mai au timp pentru sex. Multe cupluri sunt ocupate. Fiecare partener are prorpia viață socială, un loc de muncă etc. Și, mai mult decât atât, cei doi refuză să facă din sex o activitate programată. Vor ca totul să fie spontan. Însă nu au timp pentru asta.

0