Testeaza-ti iubirea! Lucruri pe care trebuie sa le auzi de la iubitul tau in prima luna de relatie

Poti afla intr-o luna daca veti ramane o vesnicie impreuna? Psihologii si consilierii matrimoniali sustin ca da, noteaza revista Glamour UK.

Orice femeie vrea sa stie de la bun inceput daca merita sa se implice intr-o relatie. Anumite cuvinte sau propozitii-cheie venite din partea partenerului pot spune totul despre statusul fiecarei perechi.

Lucruri pe care trebuie sa le auzi de la iubitul tau, in prima luna de relatie

1. “TE IUBESC”

Este o propozitie clasica si spune totul despre ce simte pentru tine. Barbatii nu spun des aceste doua cuvinte magice, insa atunci cand nutresc sentimente profunde fata de partenera, le vine natural sa o faca.

2. “MA SIMT BINE ALATURI DE TINE”

Aceasta e dovada ca intre voi doi exista o chimie si prezenta unuia nu il deranjeaza pe celalalt. Daca auzi des asta, daca ii place sa stea cu tine fara sa faceti mare lucru impreuna, vei avea o relatie de lunga durata. Comunicarea intr-o relatie nu tine de trancanit continuu, ci si de mici gesturi de afectiune, de stat in pat cu ochii pe tavan ori vizionand un film.

3. “IMI PLACE FELUL TAU DE A FI”

Cand iubesti nu iti doresti sa schimbi nimic la cel de langa tine. La urma urmei, te indragostesti de ceea ce iti inspira o persoana, cu toate defectele si calitatile pe care le are.

CITESTE SI: Superstitii legate de iubire. Ce trebuie sa stie toate cuplurile

4. “CE FACI? CUM TE SIMTI?”

Par niste intrebari atat de banale incat de multe ori nu le socotim importanta reala. Daca te intreaba des pe Facebook sau prin SMS ce faci, nu vrea sa faca o simpla conversatie, ci pur si simplu ii pasa de tine si vrea sa stie ce e cu tine. Ar trebui sa te preocupi in momentul in care nu te va baga in seama deloc intr-o zi.

Taguri: , , , ,
0