Semne care iti arata ca nu mai este interesat de tine

Cand isi pierde interesul fata de tine, atunci partenerul tau de cuplu va face unele lucruri sau, din contra, le va evita. Observa-le pentru a sti in ce stadiu se afla relatie voastra si pentru a vorbi cu partenerul de cuplu despre ceea ce se intampla intre voi. Urmareste acele semne care iti arata ca nu mai este interesat de tine.

Semne care iti arata ca nu mai este interesat de tine

1. Iti raspunde tarziu cand ii scrii. Cand partenera lui de cuplu ii scrie, atunci el se va asigura ca ea va primi un rapsuns. Sau, daca nu are timp, atunci o va anunta ca este ocupat. Insa, daca observi ca are nevoie de cateva ore pentru a-ti trimite un raspuns, ar putea fi un semn ca nu mai este interesat de tine.

2. Nu iti raspunde la telefon. Este un lucru suparator pentru multe femei. Daca observi ca incepe sa faca asta, ar putea fi un semn ca nu mai este la fel de interesat de tine ca la inceput. Poate il suni pe parcursul zilei si nu raspunde, dar nici nu te suna inapoi. Cel mai bine ar fi sa vorbiti despre asta pentru a afla ce este de facut. Poate fi un indiciu al faptului ca isi pierde interesul fata de tine. Dar ar putea fi vorba si despre alte motive.

3. Apar mereu scuze. Cand esti interesat de cineva, gasesti solutii, nu scuze. Daca nu mai este interesat de partenera lui de cuplu, atunci un barbat ar putea gasi toate scuzele posibile pentru a nu petrece timp alaturi de iubita lui.

4. Nu te mai tine de mana in public. Daca nu te tinea de mana nici inainte, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Dar daca observi ca de la o vreme evita sa faca asta, in conditiile in care in trecut te tinea de mana, ar putea fi un semn ca nu il mai interesezi.

5. Nu mai comunicati ca inainte. Daca, spre exemplu, il intrebi cum i-a fost ziua, insa refuza sa iti raspunda sau se simte iritat de dorinta ta de a comunica asa cum faceati in trecut, ar putea fi un semnal de alarma.

Articole pe aceeasi tema:

8 defecte feminine care resping barbatii

Lucruri pe care o femeie adevarata nu le accepta de la un barbat

0