Semne că te înșală pe Facebook

Acum, când multe persoane folosesc rețelele de socializare, infidelitatea poate să apară și în mediul virtual. Dacă partenerul tău de cuplu face lucrurile de mai jos, înseamnă că te înșală pe Facebook. Iată despre ce este vorba.

Semne că te înșală pe Facebook

1. Poartă conversații pe Facebook, dar nu îți spune despre ce este vorba. Potrivit specialiștilor, dacă unul dintre parteneri folosește deseori telefonul mobil, lucrul acesta îl poate face pe celălalt să se simtă exclus. Poate simți că nu i se acordă suficientă atenție. Desigur, fiecare are nevoie de intimitate, nu trebuie controlat. Însă, dacă în permanență atenția sa este îndreptată către telefonul mobil și poartă conversații interbinabile pe rețelele sociale, atunci poate fi un semn că te înșală.

2. Primește mesaje mereu, indiferent de oră. Dacă se întâmplă ca unul dintre prieteni să ia legătura cu tine la o oră târzie, nu este un lucru rău. Însă, dacă observi că partenerul de cuplu poartă frecvent discuții pe rețelele sociale la orice oră din zi sau din noapte, atunci poate fi un semn că atenția sa nu mai este îndreptată către tine.

CITEȘTE ȘI: Semne care dau de bănuit că te inşală

CITEȘTE ȘI: Crezi ca te insala? Iata ce semne ii dau de gol

3. Se ascunde când vezi că este pe Facebook. Dacă partenerul de cuplu are un comportament bizar atunci când vezi că este pe Facebook, atunci nu ar fi rău să îl întrebi care este motivul. Poate fi vorba de infidelitate, dar ar putea fi vorba și de altceva. Cel mai bine este să discutați pentru a afla adevăratul motiv.

4. Nu te lasă să îi folosești telefonul mobil sau tableta. Dacă își protejează telefonul mobil sau tableta, dacă nu te lasă să le folosești, atunci poate fi un semnal de alarmă. Așa că, dacă observi că se ascunde de tine atunci când vorbește la telefon sau scrie mesaje, ori nu vrea să te lase să îi folosești telefonul sau tableta, ar fi bine să afli ce se întâmplă.

0