Semne ca nu esti indragostita de partenerul de cuplu, ci esti dependenta emotional

Uneori, ceea ce oamenii cred ca este dragoste, este, de fapt, o dependenta emotionala fata de partanerul de cuplu. Propria satisfactie sau alte lucruri sunt motivele pentru care apare aceasta dependenta care este confundata deseori cu dragostea. Iata care sunt semnele ca nu esti indragostita de partenerul de cuplu, ci este vorba numai despre o dependenta emotionala.

Semne ca nu esti indragostita de partenerul de cuplu

1. Esti geloasa de fiecare data cand partenerul de cuplu petrece timp si cu alte persoane in afara de tine.

2. Nu mai faceti lucruri pe care de obicei le faceati fara celalalt. Sau poate pur si simplu ai inceput sa neglijezi alte relatii care inainte erau importante pentru tine.

3. Iti este mereu teama ca te va parasi. Observi ca ai devenit posesiva, mai ales cand sunt si alti oameni in jurul vostru.

4. Mereu esti dispusa sa renunti la planurile tale pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu.

5. Pui mai mult pret pe ceea ce spune sau crede partenerul de cuplu despre tine, decat pe ceea ce spui sau crezi tu despre propria persoana.

6. Nu conteaza prea mult pentru tine cum este partenerul tau de fapt. Mai mult conteaza cum este el in prezenta prietenilor sau familiei.

7. Crezi ca iti poti schimba partenerul astfel incat sa devina persoana care vrei tu sa fie.

8. Iti place sa stii ca iti poti controla partenerul. Si te superi atunci cand el nu face ceea ce iti doresti.

9. Simti ca nu ai putea sa iti continui viata daca partenerul de cuplu te va parasi sau se va intampla ceva ce va pune capat relatiei.

10. Simti ca esti o persoana care conteaza numai atunci cand primesti aprobarea, afectiunea sau atentia partenerului de cuplu.

Acestea sunt cele mai comune semne ca de fapt nu esti indragostita de partenerul de viata, ci doar esti dependenta emotional de el.

Articole pe aceeasi tema:

Adevaruri pe care femeile evita sa le spuna partenerilor de cuplu

Lucruri pe care le inveti despre persoana care te-a inselat

0