Lucruri pe care bărbații nu le spun femeilor

Sunt anumite lucruri pe care bărbații nu le spun femeilor. Iată care sunt cele mai importante dintre ele.

Lucruri pe care bărbații nu le spun femeilor

”Vreau aproape o femeie sigură pe ea”. O femeie care are încredere în ea va fi mult mai atrăgătoare în ochii unui bărbat. Însă acest lucru, deși este gândit de foarte mulți bărbați, nu este spus cu voce tare.

”Este importat și felul în acre arăți”. Bărbații își doresc aproape o femeie care se îngrijește. Vor ca partenerele lor să își pună în valoare calitățile. Astfel vor scoate în evidență și calitățile lor.

”Nu știu cum să fac acest lucru!”. Bărbații acceptă provocările. Chiar dacă știu că sunt unele lucruri la care nu se pricep, ei nu vor renunța și vor accepta orice provocare. Asta pentru că vor să le arate partenerelor că sunt inteligenți și puternici.

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care nu ar trebui sa le faci pentru un barbat

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care bărbații nu le spun despre sex

”Nu îmi pot permite anumite lucruri.” Deși nu vor să recunoască, unii bărbați se compară cu alții. Însă ei nu le vor spune niciodată partenerelor de cuplu că sunt unele lucruri pe care nu și le pot permite și pe care nu le pot face pentru ele. Asta deși se compară cu alții, iar comparația nu iese mereu în avantajul lor.

”Sunt gelos.” Unor bărbați nu le place să își arate sentimentele. Dar asta nu înseamnă că ele nu există. Doar că ei preferă să le țină ascunse. Iar gelozia se află printre acele lucruri pe care bărbații preferă să le țină pentru ei.

”Îmi place prietena ta” sau ”Îmi place sora ta”. Poate îi place o persoană de sex feminin din preajma ta. Dar el nu va recunoaște niciodată lucrul acesta. Motivul pentru care preferă să facă acest lucru este evident.

”Naturalețea este mult mai importantă decât felul în care te îmbraci”. Bărbații sunt mult mai atrași de zâmbetul unei femei, de naturalețea ei, decât de alte lucruri. Așa că, important este să fii tu însăți în preajma unui bărbat.

0