4 motive pentru care bărbații frumoși preferă femei mai puțin atrăgătoare

Sigur te-ai întrebat de multe ori cum de anumite cupluri rezistă împreună deși cei doi, cel puțin din punct de vedere fizic, nu au nimic în comun.

Unul dintre fenomenele la care psihologii și sexologii au găsit răspunsul este alegerea unei femei mai puțin atrăgătoare de către o ”bunăciune” masculină și viceversa. Concluziile la care au ajuns experții au noimă.

Motive pentru care bărbații frumoși preferă femei mai puțin atrăgătoare

1. FEMEILE MAI PUȚIN ATRĂGĂTOARE ÎȘI RĂSFAȚĂ MAI MULT PARTENERUL

Întrucât îl văd ca pe un trofeu, acestea vor face tot posibilul să îl țină aproape pe alesul inimii. Un bărbat bine știe că poate avea orice femeie, iar de acest lucru este conștientă și partenera de viață.

2. FEMEILE MAI PUȚIN ATRĂGĂTOARE SE UITĂ MAI PUȚIN ÎN JUR

Ele au deja ce își doresc: un bărbat care arată bine și la care nu visau. Ele nu sunt obișnuite cu un bărbat frumos, așa că își vor concentra toată atenția asupra lor.

3. BĂRBAȚILOR FRUMOȘI LE ESTE FRICĂ SĂ SE COMBINE CU O ”BUNĂCIUNE”

Doi parteneri la fel de arătoși se tem de concurență. Un bărbat care își dorește o relație serioasă va alege o femeie pentru care nu trebuie să își facă griji că ar putea fi ”suflată” de
cineva.

CITESTE SI: Ce le place bărbaților să le facă femeile înainte de sex

Ce este sexul astral și ce femei îl practică
4. FEMEILE MAI PUȚIN ATRĂGĂTOARE AU PERSONALITĂȚI MAI BUNE

Se spune că fiecare persoană are calitățile sale. Nu o fi toată lumea trasă prin inel sau având față de manechin, dar compensează cu alte aspecte.

0