De ce a fost ucisă actrița Anastasia Cecati din „Las fierbinți” - Revista Teo

De ce a fost ucisă actrița Anastasia Cecati din „Las fierbinți”

Știrea morții Anastasiei Cecati a șocat pe toată lumea. Actrița și modelul care a apărut în serialul „Las Fierbinți”, originară din Republica Moldova, stabilită în Dubai, a fost ucisă de soțul ei.

De ce a fost ucisă Anastasia Cecati

În acest caz au apărut elemente noi. Frumoasa Anastasia nu mai locuia cu soțul ei de ceva vreme și născuse în urmă cu câteva zile.

Apropiații modelului spun că între cei doi soți exista tensiune de mai mult timp. Stomatologul era la a doua căsătorie și a devenit tată acum 3 săptămâni.

Asta nu l-a împiedicat să o ucidă cu sânge rece pe mama fetiței sale, chiar de față cu bebelușul.

Jurnaliștii presei mondene susțin că bărbatul avea o altă familie cu fosta soție, notează adevărul.ro.

În ziua în care a ucis-o, bărbatul a fost în vizită să-și vadă copila. După ce a apărut, cei doi soți au început să se certe sever până în punctul în care acesta a devenit extrem de violent.

După ce i-a tăiat gâtul, bărbatul i-a dat un telefon nașului său și l-a implorat să aibă grijă de fata lui, apoi s-a aruncat de la etaj.

CITEȘTE ȘI: Anca, Alexandru sau Radu? Unul din cei trei ”Războinici” pleacă diseară de la Exatlon!

Fiica lui Giani Kiriță a dat cărțile pe față. Cum e relația cu tatăl ei

Ramona Gabor, în doliu. Prietena sa a fost ucisă

Polițiștii au găsit-o pe Anastasia plină de sânge, iar bebelușul stătea nesupravegheat într-o cameră apropiată de locul tragediei.

Copilul a fost dus de urgență la Spitalul Nr. 1 din Chișinău, la secția Pediatrie, Neurologie Infantilă, scrie cancan.ro.

Anastasia a apărut în serialul „Las fierbinți” și era cunoscută și ca prietena surorii Monicăi Gabor, Ramona, stabilită și ea în Dubai.

Cel mai probabil cele două s-au cunoscut prin prisma meseriei lor de model.

0