Ce se întâmplă dacă vrei să faci sex miercuri sau joi – Un sexolog celebru face dezvăluirile mai puțin știute

Sexologii au realizat numeroase studii în ultimii ani privind activitatea sexuală. Aceștia au descoperit câteva lucruri pe care le putem observa cu toții, iar explicațiile sunt incredibile.

Zilele în care cuplurile tind să facă sex cel mai des nu sunt cele din timpul săptămânii, susțin experții, ci cele de la final. Astfel, probabilitatea de a face sex crește de vineri spre duminică.

Psihologii și sexologii britanici au descoperit că cea mai nepotrivită zi pentru a face sex este marțea, după ce au fost studiate mai multe perechi. A doua cea mai nepotrivită zi este joia, urmată de ziua de miercuri.

Specialiștii susțin că motivele pentru care cuplurile întrețin mai puține raporturi sexuale de luni până joi este oboseala și stresul acumulat la locul de muncă.

Iată șansele de a face sex, în funcție de zi:

Luni – 8%
Marţi – 4%
Miercuri – 7%
Joi – 6%
Vineri – 23%
Sâmbătă – 37%
Duminică – 16%

CITESTE SI: 5 lucruri GRAVE care se intampla in corpul tau cand NU mai ai activitate sexuala

CITESTE SI: Dacă pertenerul tău face asta în timpul sexului, înseamnă că ești bună la pat

După cum se poate observa, sâmbăta, zi liberă pentru cei mai mulți, este cea mai favorabilă întreținerii actelor sexuale. După ziua de sâmbătă urmează vinerea, cu 23% șanse de sex.

Duminica, zi în care cei mai mulți se odihnesc, este o zi favorabilă sexului pentru 16% dintre cupluri, conform cercetătorilor britanici.

10 feluri în care poți face o femeie să se simtă iubită

Probabil după asta tânjim cu toții: să fim fericiți și să îi facem fericiți pe cei pe care îi iubim. Nu sunt puțini bărbații care cred că e greu spre imposibil să faci o femeie fericită. Care cred că femeike visează la supereroi. Cu superputeri, desigur!

De fapt, femeile își doresc mai puțin decât atât. Le poți face fericite cu gesturi simple, cu atenție, cu grijă. Dacă le asculți, dacă le alini când au nevoie și le răsfeți din când în când, dacă împărtășești cu ele din grijile și temerile tale, le faci să se simtă iubite.. Iar, când se simt iubite, femeile sunt chiar fericite.

Dacă se simte iubită, o femeie va fi, în mod sigur, și fericită

Nimeni nu poate spune cu mâna pe inimă că înțelege perfect femeile. Scriitori, filosofi și artiști s-au străduit, de-a lungul vremii, să le priceapă. Atât de mare a fost uneori strădania, încât îți vine să te întrebi, câteodată, de ce nu le-au întrebat și pe ele. Pentru că ar fi putut afla răspunsuri surprinzătoare.

Lista celor 10 feluri în care poți face o femeie fericită nu a fost făcută de niciuna dintre ele. Sunt concluziile la care a ajuns un bărbat. După divorț!

“După divorț, mi-am dat seama că pot spune cu mâna pe inimă că am eșuat la capitolul femei!”

Numele bărbatului care a ajuns la această concluzie este Vishnu Subramaniam. Pentru el, divorțul a fost momentul în care și-a luat răgaz să se uite în urmă și să încerce să înțeleagă unde și cum s-a produs ruptura. Primul lucru pe care îl spune este destul de simplu. Și, aparent, la îndemâna oricui. Doar că, prinși în vârtejul cotidian, tindem să uităm și să neglijăm lucrurile  simple, dar esențiale.

“Așa cum îți faci timp pentru tot ce îți place, trebuie să își faci timp și pentru femeia din viața ta”

Cam atât de simplu ar fi, spune acum Vishnu Subramaniam. E principala concluzie la care a ajuns, după ce și-a analizat căsnicia și eșecul ei. De fapt, de aici pleacă toate celelalte feluri în care, spune el, poți face o femeie fericită.

  • Fă-ți timp pentru ea

O femeie se simte iubită când ai timp pentru ea și când simte că e importantă în viața ta. Nu uita după ce ai cucerit-o. Dacă vei înceta să ai timp pentru ea după ce ați devenit un cuplu, =se va simți păcălită!

  •  Apreciaz-o

E în natura unei femei să aibă nesfârșită grijă de oamenii la care ține. Uneori, simte că ea nu contează. Arată-i că o vezi și că o prețuiești și ai lumea la picioare.

  •  Recunoaște-i meritele

Observă ce face și arată-i cât de mult înseamnă pentru tine eforturile ei. Un gest, o vorbă, o fecușteț în dar – orice astfel de nimic o poate face fericită.

  •  Accept-o așa cum e

Apreciaz-o cum e în cea mai bună variantă a ei în loc să-i tot amintești și slăbiciunile. N-o face să simtă că are nevoie de “îmbunătățiri”!

Dacă vfrei să fie fericită, ia-o așa cum e. Nu ajută la nimic să vrei și să îi spui că ți-ai dori să se schimbe. De fapt, nu de asta o iubești? Că este… EA?

  •  Nu mai încerca să o schimbi

E continuarea firească e acceptării ei. La urma urmelor, dacă tot vrei și tot încerci să o schimbi, pe cine iubești, de fapt?

  • Arată-i compasiune

Este ceva ce presupune că înțelegi prin ce trece.. Provocările, greutățile, reușitele din fiecare zi. Nu înseamnă că îi dai sau că are dreptate mereu, ci doar că o înțelegi. Că ești acolo, cu ea, lângă ea.

  • Ascult-o

Femeile, mai mult decât bărații, simt nevoia să vorbească. Este felul în care ele se dezvăluie, în care împărtășesc, ba chiar e un mod în care arată că iubesc.

  • Fii deschis și onest cu ea

Când stați de vorbă, nimic nu o poate face să se simtă mai iubită decât onestitatea ta. Fii deschis și sincer cu ea, o femeie prețuiește aceste calități mai mult decât pe oricare altele.

  • Las-o să îți vadă vulnerabilitățile

O femeie se simte iubită când îți împărtășești cu ea emoțiile și experiențele, oricât de bune sau de rele ar fi. Pe cât de mult apreciază să fii lângă ea la nevoie, pe atât de mult își dorește să fie lângă tine, să te aline, să te iubească.

  • Gesturi mici, nu promisiuni mari

Ai crede că femeile sunt, mai toate, impresionate de excursii exotice ori declarații eroice. Mai mult decât atât, le cucerești cu gesturi mici de toată ziua, gesturi care arată grija și atenția ta pentru ea.

0