Cauza morții Israelei. Ce se arată în raportul medicilor legiști - Revista Teo

Cauza morții Israelei. Ce se arată în raportul medicilor legiști

Medicii legiști au anunțat cauza morții Israelei. Misterul a fost deslușit după ce femeii de afaceri, fostă balerină, i s-a întocmit autopsia.

Rezultatele autopsiei arată că Israela a murit din cauza inelului gastric care s-a rupt. Ruperea acestuia a provocat hemoragie internă, informează Știrile PRO TV.

Medicii au descoperit că Israela nu a respectat recomandările după ce și-a pus inel gastric. La autopsie s-a mai descoperit că Israela a avut o moarte violentă.

„Am o boală grea, astm, şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti şi schimbările de temperatură pentru mine sunt otravă.

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Creierul e OK”, a declarat Israela înainte să moară.

Israela a militat împotriva violenței domestice

„De multe ori, oamenii ştiu, dar nu intervin. Mentalitatea că «rufele murdare se spală în familie» sau că este vorba despre ”o problemă de cuplu” face ca multe acte de violenţă împotriva femeilor să rămână între patru pereţi.

Mulţumesc pentru flori, dar mi-ar plăcea să intervii atunci când auzi despre cazuri de violenţă domestică, hărţuire sau viol”, a scris pe Facebook înainte să moară.

Celebra Israela Vodovoz a fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Israela Vodovoz a murit, la 70 de ani

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor.

În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

0