TEO are nevoie disperata de ajutor!

Teo Trandafir a scris un mesaj pe blogul sau in care le cere prietenilor sai virtuali ajutorul. Vedeta de televiziune lupta pentru a schimba viata lui Razvan Iordache, un tanar de 38 de ani care ramas in scaun cu rotile dupa o activitate extrem de banala.

Poti salva viata lui Razvan cu un simplu SMS la 8826 cu textul Razvan!

Mesajul lui Teo Trandafir, mai jos

Dragi prieteni, va rog din inima sa va rezervati un minut pentru aceasta poveste impresionanta:

Razvan Iordache are 38 de ani din care 22 i-a petrecut in scaunul cu rotile. A sperat, a luptat, a invatat, a zambit, s-a rugat zi de zi de atunci.

A facut operatii in Romania si China, recuperare grea zi de zi, si-a terminat liceul, facultatea, ba a facut si un master, asa, in scaunul lui. S-a si insurat, tot in scaunul lui, cu o chinezoiaca de care s-a indagostit cand era pacient in China.

Mama si tatal i s-au dedicat total, nu au mai avut alt scop in viata decat sa-l ajute pe Razvan sa mearga din nou. Nu a fost noapte din 1995 si pana acum in care Razvan sa nu se viseze mergand si dimineata in care sa nu vrea sa se dea jos din pat pe picioarele lui.

A aflat de curand ca este compatibil 100% pentru o interventie medicala in Thailanda care-l va ajuta sa stea singur in picioare si sa mearga. Fara ajutor de la noi, nu o poate realiza.

Trebuie sa stranga 100.000 de euro. Il putem ajuta cu un sms cu textul Razvan la 8826 prin care primeste 2 euro, cu o donatie in conturile din link sau cu o rugaciune. Va multumesc ca sunteti atat de buni!

www.vreausamergdinnou.ro

3 comentarii


3 comentarii

 1. Lenuta , 7 martie 2017 la 04:02

  Lucru la domiciliu, part-time. Avem nevoie urgent de persoane care vor sa lucreze acasa cate 2 ore pe zi si sa castige bani. Conditii cerute: calculator, conexiune la internet. Cand doriti informatii mai multe, cereti detalii la adresa de email: onlineproiect@@gmail.com

 2. Stancu loredana , 7 martie 2017 la 06:30

  Si prietena mea are nevoie disperată de ajutor.are doar39de ani si se lupta cu cancerul,doi copii de crescut.daca citiți acest mesaj si doriti sa o ajutati va pot trimite toate documentele necesare.haideți sa fim alaturi de ea.multumesc!

 3. adrian , 9 martie 2017 la 08:50

  Am postat pe pagina domnului Iordache următorul post : Răzvane eu ți-as da …. mai mult de 2 € dar știm ca nu este un leac pentru asa ceva. Nu erai tu acum câțiva ani în urma unde te lăudai cu tratamentele celor de la beike europe din China ? Sau terminat bani strânși atunci și acum ai nevoie de alți ? Când ceri ajutor oamenilor ar trebui sa le dai și exemple cu cei care fiind în situația ta sau tratat cu celule staminale, da exemple ! Unde sunt cunoști vreunu ?

  Domnul Iordache sau cine i administrează profilul pe Facebook la șters și ma blocat.
  Interesant nu ?

  Sper ca acest coment rămâne aici și domnul Iordache sau cine a scris acest art. are răspunsuri la întrebările adresate în acest coment.