TAROM va prezinta platforma de divertisment TAROM AirFi

AirFi este o platforma de divertisment, accesibila Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smart phone, tablete, laptopuri) si contine o gama variata de optiuni media, atat pentru adulti, cat si pentru copii, precum: informatii despre Compania TAROM, stiri, articole din presa, filme, muzica, jocuri, chat cu ceilalti pasageri, etc.

Totodata pasagerii au posibilitatea de a isi exprima opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie sa aiba echipamentele setate in mod avion si cu ajutorul oricarui browser sa se conecteze la Wi-Fi.

Continutul prezentat atat in limba romana, cat si in limba engleza este updatat la fiecare escala cu informatii referitoare la ruta, timpul de zbor si conditiile meteo de la destinatie.

Serviciul este accesibil incepand cu data de 14 martie 2017, pe toate zborurile interne si externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 si Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi functional pe opt avioane din flota TAROM, pe cursele externe si interne. in prezent, in Europa sunt putine companii care pun la dispozitie acest serviciu.

La evenimentul de lansare vor fi prezenti domnul Razvan Alexandru Cuc, Ministrul Transporturilor, domnul Eugen Davidoiu, Director General CNTAR TAROM S.A., reprezentanti AirFi Romania, reprezentanti DNATA Romania, etc.

TAROM va invita sa va bucurati de experienta placuta a zborurilor sale, savurand beneficiile oferite de serviciul AirFi, disponibil la bordul aeronavelor sale cu titlu gratuit.

Despre TAROM

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, iar din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

0