TAROM aniverseaza 62 de ani de existenta, alaturi de pasagerii sai

18 septembrie 2016: TAROM, Compania Nationala de Transport Aerian implineste astazi 62 de ani de existenta pe care ii sarbatoreste alaturi de pasageri.

Cu 43 destinatii deservite, TAROM ofera pasagerilor sai servicii de transport aerian la standarde internationale, incepand de la rezervarea biletului, prin multiple canale de distributie, continuand cu serviciile la sol, meniurile diversificate si confortul de la bordul aeronavelor sale, pana la aterizarea pe principalele aeroporturi din Europa si din alte colturi ale lumii.

TAROM este si va ramane un deschizator de drumuri – a fost una dintre primele companii aeriene comerciale din lume, infiintata in 1920 sub denumirea de CFRNA (Compagnie franco-roumaine de navigation aérienne) si prima companie aeriana cu operare trans-continentala.

Tot TAROM a fost prima companie aeriana care, in premiera mondiala, a facut ocolul Pamantului in 80 de ore de zbor. Iar istoria recenta ne relateaza faptul ca TAROM a fost prima companie din afara Turciei care a aterizat pe Aeroportul Ataturk, dupa evenimentele nefericite din 15 iulie 2016.

“Compania TAROM a oferit dintotdeauna oportunitati de calatorie chiar si in situatii exceptionale, fara insa a face rabat de la cele mai importante principii dupa care se ghideaza: siguranta si confortul. Acest lucru demonstreaza respectul fata de pasageri si dorinta de a le fi alaturi de fiecare data cand este nevoie.

De aceea, TAROM ramane una dintre cele mai importante marci romanesti, un simbol al Romaniei, o companie aeriana cu traditie recunoscuta in intreaga lume. La aniversarea a 62 de ani, ne dorim ca TAROM sa continue sa fie la inaltime, din toate punctele de vedere, astfel ca obiectivul nostru principal ramane imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite.”, a declarat Directorul General, Dan Plaveti.

In cei 62 de ani de existenta, TAROM a fost martorul implicat al unei istorii incepute de pionierii romani ai aviatiei civile mondiale si continuata pana astazi de oamenii cu pasiune pentru zbor.

„Datoram multumiri pasagerilor nostri pentru alegerea facuta si datoram multumiri oamenilor dedicati meseriei lor, care lucreaza sau au lucrat de-a lungul timpului in aceasta companie”, a mai adaugat Dan Plaveti.

Asadar, TAROM multumeste pasagerilor sai si ii asteapta la bordul aeronavelor sale, pe cursele de astazi, 18 septembrie 2016, cu o cupa de sampanie.

Despre TAROM

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

0