Scrisoare catre Taur

Planeta Venus a redactat o scrisoare catre Taur. Uite ce randuri ii scrie guvernatoarea acestei zodii!

Scrisoare catre Taur

„Draga Taur,

Multa lume nu poate intelege cum de eu, planeta Venus, guvernez un semn zodiacal atat de pragmatic si de materialist. Este un lucru ciudat cum o zeita a Feminitatii, a Sensibilitatii si a Senzualitatii ca mine poate sa inspire o persoana sa se comporte pragmatic, sa isi urmareasca interesele uneori fara scrupule.

Iti explic tie cat si celorlalti cum de ne potrivim. Tu, materialist incapatanat, eu, o planeta hippiota, care pledeaza pentru creativitate si lucruri facute cu suflet, nu pentru bani sau alte foloase materiale.

Vezi mai jos toate scrisorile:
>> Scrisoare catre Berbec
>> Scrisoare catre Taur
>> Scrisoare catre Gemeni
>> Scrisoare catre Rac
>> Scrisoare catre Leu
>> Scrisoare catre Fecioara
>> Scrisoare catre Balanta
>> Scrisoare catre Scorpion
>> Scrisoare catre Sagetator
>> Scrisoare catre Capricorn
>> Scrisoare catre Varsator
>> Scrisoare catre Pesti

Ceea ce nu stiu multi este ca esti realist. Persoanele realiste, ca tine, au in vedere faptul ca banii nu cumpara orice, dar pot intretine o serie de lucruri, chiar si fericirea.

Pentru a te bucura de anumite lucruri spirituale, pentru a te simti in armonie si confort, ai nevoie de o stabilitate financiara. E perfect de inteles. Tu treci prin filtrul ratiunii existentei tale si partea palpabila a vietii, nu doar vorbele, visele si iluziile.

Admir la tine spontaineitatea si gustul pentru frumos. Unii carcotasi ar zice ca e gustul pentru lux, si ce, lucrurile luxoase nu pot fi si ele frumoase? Ce ma enerveaza la tine este doza de nepasare pe care o poti afisa si lipsa de moralitate atunci cand trebuie sa iti asumi greseli.

Cu toate ca esti un om simplu, concentrat pe aspecte esentiale ale vietii, nu spui nu aventurilor, dragostei, sexului bine facut si altor placeri care ajuta la evolutia ta spirituala.

Ai mare grija la ce mananci si cat mananci pentru ca tendintele de ingrasare te pandesc in fiecare secunda. Nu te implica in proiecte care iti inspira nesiguranta; mai bine renunta la anumite lucruri daca te fac nefericit.

Draga taurasule, sa stii ca nu te voi parasi niciodata si voi fi mereu alaturi de tine, chiar si atunci cand zarurile pe care le arunci nu vor da mereu 6-6.

Cu stima si respect, Planeta Venus”

loading...
Loading...
3 comentarii

3 comentarii

  1. Gherghina , 2 martie 2016 la 2016-03-02T23:57:05+00:00

    Multumesc pentru scrisoare.ma regasesc in multe lucruri ,acolo.

  2. Edisen Alis , 3 aprilie 2016 la 2016-04-03T20:12:33+00:00

    Multumesc frumos ! Este adevarat , dar depinde de fiecare cum a primit educatie

  3. dana dan , 17 mai 2016 la 2016-05-17T21:51:01+00:00

    Cu multa dragoste ,,te iubesc,, esti unica planeta mea:-)