Previziuni karmice pentru săptămâna 14 – 20 mai 2018

Previziuni karmice pentru săptămâna 14 – 20 mai 2018. O săptămână cu o încărcătură karmică deosebită. Iată ce se întâmplă cu zodiile!

Previziunile karmice pentru zodiile de apa

Racii au o săptămână la dispoziție în care trebuie să se autoconsilieze din punct de vedere psihologic. Au de trasat niște linii clare, niște obiective pe care trebuie să le atingă pentru a supraviețui.

Scorpionii dau din necaz în alt necaz, dar vor ieși cu bine până la urmă din toate aceste probleme. E o perioadă ușor complicată.

Peștii întâmpină mici probleme financiare și apelează la ajutorul unor rude. Au de umblat prin mai multe locuri, au de întocmit niște documente. Au de-a face cu birocrația.

Previziunile karmice pentru zodiile de aer

Gemenii fac greșeli care îi vor costa mult. Readuc în actualitate anumite promisiuni care nu mai au niciun sens.

Balanțele trebuie să fie gata de un restart în viață. Au nevoie de mai mult echilibru, de mai multă precizie în ceea ce fac. Vor avea o săptămână haotică.

Vărsătorii au și eu parte de momente splendide în perioada asta. Trebuie să fie mai hotărâți dacă vor rezultate imediate.

Previziunile karmice pentru zodiile de foc

Leii au parte de o săptămână care, din punct de vedere amoros, va fi una explozivă. Cu iubirea stau excepțional. Partidele de amor vor fi la ordinea zilei, iar pentru prima oară, după mult timp, Leii vor simți că fac dragoste, și nu sex.

Săgetătorii au de rezolvat anumite probleme legate de comunicarea cu familia. Distanțarea este tot mai acută, culmea, deși săptămâna trecută s-au făcut pași în sens invers. Săgetătorii trebuie să învețe să comunice eficient dincolo de problemele lor emoționale.

Cât despre Berbeci, aceștia clarifică anumite probleme legate de viața de cuplu. Pot fi fericiți pentru că vor primi bani.

Citeste si: Sfatul săptămânii 14 – 20 mai 2018. O zodie are noroc în dragoste

Previziuni karmice pentru zodiile de Pamant

Pentru Tauri, apar modificari de natura juridica in ceea ce ii priveste. N-ar fi exclus sa se trezeseasca cu o mostenire in brate. Din punct de vedere karmic, saptamana se va mula dupa proverbul “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”.

Pe Fecioare le apuca un chef de scandal ceva de speriat. Dorinta de a te impune in fata celorlalti iti poate aduce deservicii majore. Se recomanda abordari cu tact. Rabdarea va fi calitatea de care vei avea nevoie cel mai mult.

Revine sobrul, artagosul, pragmaticul din tine! Capricornul lasa la o parte hahaielile conjuncturale si isi ia in serios atributiile. Va avea de castigat cu aceasta seriozitate.

loading...
Loading...
0