HOROSCOP 2016 DRAGOSTE pentru TOATE ZODIILE

HOROSCOP 2016 DRAGOSTE GEMENI

Vei avea parte de suisuri si coborasuri si vei intampina destul de multe probleme pe plan amoros. Orice relatie superficiala va fi distrusa si vor beneficia de sprijinul astrelor doar relatiile (fie de iubire, de rudenie sau de prietenie) care au o baza solida.

Planetele ofera conjunctii pozitive pentru casatorie si planificarea unui copil.

Daca esti singur, vei avea doua planete norocoase in casa iubirii: Jupiter – intre 29 august si 23 septembrie – si Venus, in aceeasi perioada. Acestea te vor ajuta sa pornesti o iubire noua, semn ca ai trecut (in sfarsit!) pentru influenta trecutului.

Conjunctia favorabila dintre Venus si Jupiter te va ajuta sa iubesti din nou, sa ai parte de o noua dragoste. Chiar daca va fi doar o iubire trecatoare, este exact ceea ce ii trebuie inimii tale.

Daca este vorba despre familie, vei avea nevoie de diplomatie, in special in relatia cu parintii!

HOROSCOP 2016 DRAGOSTE RAC

Cele mai mari probleme din 2016 vor fi cu Racii casatoriti. Vei avea indoieli, vei incerca sa te indepartezi de partener, chiar si inconstient. In special perioada dintre lunile Martie si Iunie 2016 situatia pe plan sentimental nu va fi deloc buna pentru Raci.

Pluton va retrograda in casa casatoriei intre aprilie si septembrie 2016, iar influenta sa nu va fi deloc benefica. Vei trece printr-o criza in casnicie si vei incerca sa scapi de aceasta „inchisoare” care ti se pare ca a devenit familia ta.

Vei avea tot felul de obstacole de trecut si exista un mare risc de tradare din partea ta. Stii foarte bine ca cel mai bine este sa comunici cu partenerul.

Abia dupa ce Jupiter va intra in Balanta, dupa 9 septembrie, vei avea parte de o influenta fericita asupra vietii de familie.

Pana la mijlocul anului, Racii singuri nu vor reusi sa intre intr-o relatie serioasa.

HOROSCOP 2016 DRAGOSTE LEU

Saturn te influenteaza si te face sa iti doresti o relatie serioasa. Gata cu aventura pentru tine! Ai noroc de influenta lui Neptun care, aflat in Pesti, iti deschide perspective noi si te va ajuta sa iti gasesti al saselea simt. Actioneaza pe baza instinctului, nu vei da gres!

Vei avea parte de un tranzit lung al lui Mercur prin zona sentimentelor, asa ca te influenteaza pana in data de 27 septembrie. Desi iti aprinde inima si te ajuta sa comunici cu usurinta cu cei de care esti atras, Marte are si partile ei negative.

Va atrage energii negative asupra ta si te va face sa te intorci la probleme vechi din trecut. Poate ar fi bine sa pui lucrurile la punct o data pentru totdeauna! Cat timp Marte retrogadeaza (intre 14 aprilie si 29 iunie) ar fi bine sa analizezi si greselile tale din trecut.

In a doua parte a anului 2016 vei reusi sa te reconectezi cu membri ai familiei. Vei observa ulterior ca cineva din familia ta iti aduce noroc!

Se intrevad casatorii si logodne. Leul are mari sanse sa isi gaseasca sufletul pereche in 2016!

Citeste in continuare pe pagina 3

0