Cristina Manea, mămica de 23 de ani din Pitești care a aflat că are cancer când a născut, a murit

Durere fără margini la Pitești. Tânăra mamă de 23 de ani pe nume Cristina Manea, care a intrat în atenția presei din cauza dramei prin care a trecut a murit la o clinică din Turcia.

Femeia a fost diagnosticată cu cancer exact în ziua în care a adus-o pe lume pe fetița ei. Cristina i-a lăsat în urmă pe Adrian, soțul, și pe fetița ei.

Înainte ca soția lui să piardă lupta cu boala, Adrian și-a tatuat chipul femeii pe antebraț.

„M-ai făcut să te iubesc într-o lună… în mai puţin de 2 luni te-am cerut de soţie, iar tu mi-ai răspuns cu cel mai hotarat „DA”… după câteva luni am fcut nunta si mi-ai daruit-o pe Amelie…

CITESTE SI: Femeile care au acest tip de sâni riscă să dezvolte cancer mamar

Îţi promit că nimic nu ne va putea despărţi!! Azi e ziua ta, sufletul meu… Şi îţi jur că te voi iubi mereu!!!

De acum eşti prezentă si pe antebraţul meu „Acele tale” îmi fac tattoo sub piele… Să-mi trăieşti 1000 de ani, stăpâna inimii mele!”, a scris Adrian Manea, în dreptul imaginii cu tatuajul.

„La ora 16.00, sora mea, Cristina Manea, o să ajungă acasă unde o să fie ţinută până sâmbătă 13/01, când o să fie înmormântată. La Băbana, în satul Băbana, Nr. 82, puteţi veni să îi aprindeţi o lumânare”, este anunţul scris pe Facebook de fratele Cristinei.

Povestea cutremurătoare a unei fetițe bolnave de cancer osos

Athena Orchard, o fată în vârstă de numai 12 ani, a murit de o formă rară de cancer, pe care medicii au catalogat-o ca fiind atipică. Familia sa a făcut o descoperire surprinzătoare după ce micuța s-a stins din viață, scrie Daily Mail.

După înmormântarea fetiței, tatăl Athenei a găsit pe spatele oglinzii din camera fiicei sale un mesaj scris de aceasta imediat după ce a fost diagnosticată cu boala terminală.

“Fiecare zi e specială, profită cât mai mult de ea. Te poţi îmblnăvi chiar mâine de o boală fatală”, a scris tânăra pe spatele oglinzii.

Părinţii spun că mesajul scris de fată arată că, până la sfârşit, aceasta nu şi-a pierdut dorinţa de a lupta cu boala.

Anul trecut, Athena s-a prăbuşit în casă, iar familia a început să suspecteze că ceva se întâmplă cu ea. A fost diagnosticată cu cancer la oase, iar ăn lunile următoare a început tratamentul. A suferit şi o operaţie foarte dificilă, pentru extirparea tumorii.

“Ştiam că boala era foarte agresivă. Medicii au spus că nu au mai văzut aşa ceva. A luptat cât a putut, dar în cele din urmă a devenit prea slabă pentru a se mai ridica din pat”, a mărturisit mama.

Mama fetei a mărturisit că mesajul secret se potriveşte perfect cu firea fetei. “E genul de lucru pe care l-ar fi făcut. Era o persoană foarte spirituală, foarte isteaţă, vorbea mereu despre lucrururi pe care eu una nu le putea pricepe”, a spus mama.

“Când am mutat oglinda nu mi-a venit să cred. A fost cutremurător. Am început să citesc, dar a trebuit să mă opresc, era prea mult”, a spus mama.

“Fericirea depinde de noi. Poate în viaţă nu este vorba despre un final fericit, poate mai mult contează povestea. Scopul vieţii este o viaţă cu scop”, a mai scris tânăra în mesajul descoperit de familie.

“Nu renunţa niciodată la un scop la care te gândeşti în fiecare zi. Vreau să fiu acea fată care face ca zilele urâte să devină frumoase, cea care te va face să spui că viaţa ta s-a schimbat atunci când te-am întâlnit”, a mai scris Athena.

0