Confesiunile unui barbat: 10 diferente dintre femeia pe care o iubim si cea cu care facem doar sex

Chiar daca femeile nu sesizeaza intotdeauna aceasta diferenta, de la sex la dragoste exista o cale destul de lunga. Barbatii pot face asta fara sa se conecteze din punct de vedere emotional, iar atitudinea lor ofera destul de multa transparenta.

Iata care sunt diferentele de comportament masculin care indica dragostea sau, dimpotriva, doar interesul hormonal:

1. Convorbirea de la miezul noptii

Un barbat care te suna doar noaptea, dupa ce a baut deja cateva pahare cu prietenii sai, nu vrea nimic in afara de sex. Pentru ca barbatii respecta femeile pe care le iubesc si nu le-ar deranja in timpul somnului pentru nimic in lume.

2. Sacrificiile

Barbatii fac sacrificii pentru cineva doar daca sunt indragostiti. Un mascul, fie el alfa sau beta, nu va merge la cumparaturi sau in vizita la parintii unei femei pentru care nu simte nimic, pentru ca stie ca poate avea parte de sex si fara atatea eforturi.

3. Toleranta

Daca un barbat nu te iubeste, nu ii va pasa de ceilalti tipi cu care ai putea sa flirtezi, nu te va intreba unde ti-ai petrecut ultimele zile si cu cine te-ai mai intalnit. Interesul apare doar datorita intensificarii emotiilor. In lipsa lor, acesta nu exista.

4. Grija

Barbatilor le pasa de femeile pe care le iubesc. Atunci cand partenerul tau se intereseaza de starea ta de sanatate, cand il ingrijoreaza toate nelinistile tale, cand incearca sa gaseasca solutii pentru problemele care te framanta, transmite de fapt semnale ca te iubeste.

5. Distractia

Motto-ul barbatilor care vor sex de la o femeie este “niciodata sa nu spui niciodata”. De altfel, ei nu refuza nimic atunci cand nu sunt implicati emotional intr-o relatie, asa ca atentia in astfel de situatii nu inseamna mai mult decat faptul ca isi doresc sa faca sex.

6. Mandria

Barbatii indragostiti sunt mandri de iubitele lor, le prezinta tuturor prietenilor si apropiatilor si se asigura de faptul ca toti ii impartasesc simpatia fata de partenera. La polul opus, barbatii care isi doresc doar sex nu isi scot partenerele din zona de intimitate.

7. Surprizele

Barbatilor le place sa isi surprinda in mod placut partenerele de care sunt indragostiti, pentru ca isi doresc sa le vada fericite. Atunci cand au o relatie bazata strict pe sex, interesul lor este mult mai scazut, iar energia de a investi eforturi e aproape inexistenta.

Citeste mai mult

Taguri: , ,
0