Alexandru Arșinel, absent de la înmormântarea actriței Stela Popescu? Ce a declarat marele actor

Stela Popescu a murit. Teatru românesc a pierdut unul dintre cei mai talentați, zâmbitori, veseli și creativi actori. Însă, jumătatea sa a rămas…în durere. Este greu să vorbești separat despre Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Ei au format cel mai îndrăgit cuplu autohton.

Alexandru Arșinel, dezvăluiri în premieră. Când a murit de fapt Stela Popescu
Stela Popescu și-a pierdut marea iubire în urmă cu 19 ani. De ce nu a avut niciodată copii
Stela Popescu a murit și nu a apucat să-și împlinească MAREA DORINȚĂ
Cum și-a presimțit moartea Stela Popescu. Ce a declarat pe 9 octombrie la televizor

Alexandru Arșinel, interviu înainte de moartea partenerei sale de scenă

Înainte cu câteva luni ca marea artistă să plece dintre noi, Alexandru Arșinel a fost invitatul lui Teo Trandafir la sesiunea Live de pe Facebook. În cadrul discuției el a vorbit despre marii actori care ne părăsesc și a spus că nu mai suportă să participe la înmormântări.

“Nu mai pot sa ma duc, intotdeauna in teatru am avut o pozitie mai rasarita, sa spun asa, adica eram ala care trebuia sa tin cuvantu la inmormantarea lui Puiu Calinescu, la Zizi Serban… si mi-a venit rau la un moment dat.

Si am zis ca nu pot sa ma mai duc. Lasand deoparte si conditia mea fizica dupa atatea operatii de hernie, nu pot sa merg sa stau in picioare, dar nici sa ma duc sa stau jos in fund in biserica in timp ce toata lumea in picioare… psihic nu mi-e bine, mai ales ca SUNT SI EU PE LISTA.”, a declarat Alexandru Arșinel.

Cu siguranță, actorul nu s-a gândit la această tragedie atunci când a vorbit.

0