Profeție despre 2030. Ce președinte va fi reales, conform unui ”călător în timp”

Lumea evoluează de la o zi la alta, și asta observăm cu toții. De multe ori ne întrebăm cum va arăta lumea, ce surprize ne rezervă viitorul, însă e greu de precizat cu exactitate.

Profețiile lui Noah, asemănătoare celor făcute de Baba Vanga

Au fost tot felul de profeții făcute de-a lungul timpului: unele s-au adeverit, altele au fost o pură fantezie.

Te-ai întrebat ce se va întâmpla peste 10 sau 15 ani? Un bărbat care se autointitulează a fi un călător în timp vine și ne spune ce ne așteaptă în anul 2030.

Numele lui este Noah și nu a vrut să își arate fața. Noah a ajuns un adevărat fenomen în străinătate. Acesta spune că a fost deja în anul 2030 și știe cu exactitate ce ne rezervă viitorul.

Noah a fost supus unui test cu detectorul de minciuni, iar imaginile cu bărbatul au împânzit tot Internetul după ce au apărut pe Youtube.

Bărbatul a spus că inteligența artificială va face progrese serioase și va fi o reală amenințare la adresa omenirii.

Mai mult, acesta a precizat că moneda Bitcoin va fi folosită la scară largă, iar mașinile electrice vor atinge chiar și 1.000 de kilometri pe oră.

CITEȘTE ȘI: Horoscop mayaș 2018. Previziuni pentru zodii plus profeții despre ce se va întâmpla în acest an

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, profeţie înfiorătoare: „Nu vom putea pune capul pe pernă. Vom trăi zile de coșmar”

Profeții cutremurătoare despre 2018. Ce a prezis celebra Baba Vanga pentru anul viitor

Zborul oamenilor pe Marte, conform lui Noah, se va realiza în anul 2028. Nici Donald Trump nu a fost omis de către așa zisul călător în timp. Noah a spus că acesta va fi reales președinte al Americii la următoarele alegeri.

Și Baba Vanga a avut profeții similare cu mult înainte de ce a spus tânărul Noah. Profețiile Babei Vanga coincid cu ale lui Noah în sensul că inteligența artificială va pune stăpânire pe lume, iar roboții vor fi ceva normal.

0