Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Săgetător.

Aceşti nativi au un suflu extraordinar şi ajung să recupereze cam tot ce au pierdut în ultimii zece ani, fie că vorbim de aspectul profesional, fie de cel financiar sau relaţional.

Totuşi, să fie atenţi, nu cumva atunci când cred că au ajuns la capăt să se prăbuşească pentru că nu ştiu să-şi dozeze energia. Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăruia, în general este greu de determinat cu claritate, exact, care sau cum vor alterna aceste perioade.

Ei,de regulă, sunt pregătiţi pentru ceea ce îi așteaptă. Acum are sens să se încreadă în intuiția lor, nu numai în domeniul relațiilor personale. Chiar și la muncă trebuie să ţină cont de intuiţie, să se încreadă în instinctul lor care ar trebui să aibă prioritate.

Pragmatici, vorbăreţi şi atenţi la fiecare mişcare financiară din zonă, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie bună, dacă nu chiar un cuibuşor din care să dirigue, e drept, din umbră, tot ce înseamnă informaţie. Să catalogheze, să analizeze, să sintetizeze şi să-şi facă o imagine completă despre cum evoluează lucrurile, atât pe termen scurt cât şi pe termen lung.

Pentru cei care sunt în cuplu, săptămâna vine cu bune în zilele de 15 şi 16 decembrie şi cu mai puţin bune în 12, 13 şi 14 decembrie. Mai bine să fie atenţi şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal, de multe ori ceea ce vedem este atât de înşelător şi atunci se vor lămuri multe lucruri, bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni, atât în relaţia de cuplu, în cea cu familia, cât şi în relaţiile de serviciu.

Este o perioadă în care trebuie să-și asculte mai atent sentimentele, dar, în același timp, nu trebuie să confunde vocea inimii cu cea a instinctului sexual.

Atât cei căsătoriți, cât și cei singuri, vor avea numeroase oportunități de a-și pune în aplicare planurile. Chiar și cele mai mari proiecte ar putea fi aduse la viață în cel mai scurt timp posibil! În general, săptămâna este un moment propice pentru a acționa în mod clar, cu îndrăzneală și uneori chiar în timp util.

Dar trebuie să înțeleagă, la sfârșitul zilei, că deciziile pe care le iau nu le afectează doar propria viață, ci și pe a celor dragi. Dacă sunt convinși că au relația pe care o doresc, să meargă mai departe, dacă nu, cum spuneam și mai sus să pună punct. Să se ferească de soluțiile de moment, care mai mult îi amărăsc decât să le dea certitudinea iubirii.

Profesional vor trebui să depună eforturi serioase pentru a promova în ceea ce fac. Cei care lucrează în domeniul vânzărilor ar trebui să se concentreze pe promovarea produselor cu strategii mai bune de marketing, și, dacă trebuie, să apeleze la cunoștințele și prietenii potenți pentru promovarea afacerii lor.

Tinerii Săgetători, cei care studiază, au ocazia să aprofundeze domenii pe care apoi le vor accesa ca profesii de viaţă, vor descoperi frumuseţea profesiei în sine, fie că se angajează în munca de informaţii, diplomaţie sau medicină, fie în domenii tehnice de vârf, cum este lumea virtuală. Zile super – 11, 12, 14 decembrie.

Din punct de vedere financiar, vor avea face cheltuieli serioase până undeva după 16 decembrie. Și vor face eforturi din greu să obțină acești bani dacă nu îi au. Așa că, cel mai bun lucru mi se pare a fi o regândire a bugetului propriu, pentru a reduce cheltuielile și pentru a încheia cu împrumuturile vechi. Lucrurile se vor îmbunătăți în ultima parte a lunii.

Au o săptămână în care sănătatea nu le va da bătăi de cap. Gurmanzi cum sunt, totuşi să fie atenţi la ceea ce mănâncă. S-ar putea ca familia să îi sfătuiască să-și consume energia debordantă într-o sală de fitness.

0