Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Leu

Nu se poate vorbi chiar despre o relaxare totală, totuşi, în comparaţie cu săptămânile care au trecut, lucrurile s-au mai liniştit.

Cred că este o perioadă de reflecţie asupra a ceea ce a fost şi asupra a ceea ce va veni, un fel de răscruce, momente de cotitură pe care nu le încearcă decât odată la 12 ani, cei care au acum probleme au fost atenţionaţi încă de acum 12 ani, iar cei care acum încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ, vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că nu au ştiut cum să le interpreteze.

Ambițiile personale și problemele profesionale ar trebui să fie prioritare pentru ei. Cum Casa carierei este goală, asta presupune că nu există prea multe schimbări în această direcţie. Inițiativa personală, cuplată cu munca grea, va aduce rezultate exclente pentru personalitatea acestor nativi.

În general, pe toate fronturile, fără excepție, vor avea rezultatele dorite. Desigur, acestea vor fi direct proporționale cu efortul depus, dar pentru ei toate vor fi egale, va fi cu adevărat mai ușor decât în ​​alte circumstanțe.

În sfera relațiilor personale, practic totul va merge conform aşteptărilor, deși abaterile de la drmul inițial sunt posibile, însă vom vorbi despre acest lucru pe îndelete mai jos. Este important să nu uite că au și dușmani astrali.

De exemplu, poziția lui Neptun indică posibilitatea unui accident. Tot ce trebuie să facă pentru a evita ca acest lucru să se întâmple este să fie atenți în jurul lor şi să elibereze de egoism, de party-prix-uri şi să nu se mai mintă pe sine.

Chiar dacă relaţional nativii acestui semn vor lua decizii irevocabile, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie, nicidecum.

Pot apărea însă situaţii în care, de exemplu, un cuplu nu poate avea copii şi decide pentru o inseminare şi taman pe când să meargă la spital, află că vine barza pe cale naturală.

Sau, într-un cuplu fără copii, soţul calcă pe de lături şi cealaltă rămâne însărcinată şi va fi pus să aleagă, ori decid de comun acord să înfieze un copil; toate acestea sunt posibile după 16 decembrie.

Dar poate cea mai dură lecţie dată unui Leu, din acest punct de vedere, este aceea când cuplul se desparte, iar soţul Leu, care ani la rând şi-a învinuit soţia că nu poate avea copii, să afle cu stupoare că fosta lui parteneră a ajuns mamă şi începe să se întrebe, oare copilul pentru care am lăsat-o este al meu!?

Pentru că Jupier dă, dar în acelaşi timp, pedepseşte, nu întâmplător este stăpânul justiţiei. Cuplurile mature vor trăi acea stare de bine în doi după care au avut nostalgii, iar cei tineri pot cunoaşte pentru prima oară ce înseamnă să fii îndrăgostit.

Profesional, nu cred să fie probleme, o singură condiție: cei tineri să fie atenţi cum vorbesc sau ce pretenţii au, pentru că ar putea primi o lecţie usturătoare. În domeniul muncii, este posibil să apară situații extrem de favorabile dezvoltării afacerilor proprii sau pentru a crea o bază total nouă și puternică.

Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabili să se concentreze, de cât sunt de atenți și adaptabili. Abilitatea de a se adapta la circumstanțele schimbării va fi extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare permanentă a poziției și a direcției.

Pot să fie foarte buni, din orgoliu să-şi dea demisia, iar apoi să-şi rumege furia clocotitor, dar să nu se aştepte ca cineva să se roage de ei să se întoarcă.

Financiar putem spune că oportunitățile îi urmăresc la fiecare pas și vor deveni profitabile până la sfârșitul anului. Câștigurile pot veni dinspre mass-media și noile tehnologii.

Aderarea la un grup financiar le va îmbunătăți fluxul lichidităților. Profit prin investiții în domeniul imobiliar, construcții și comerț.

Sănătatea lor se va îmbunătăți foarte mult în această lună, comparativ cu ultimele două luni, iar nivelul lor energetic va fi unul ridicat. Își pot planifica activitățile pe baza bioritmurilor zilnice. Apa cu mentă sau rozmarin și apa de nucă de cocos se pot dovedi a fi benefice.

Taguri: , ,
0