Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Balanță. Deşi şi aceşti nativi se mai relaxează, starea de tensiune nu dispare în totalitate. Axa socială rămâne în cotinuare viciată, încă nu este momentul să ia decizii importante legate de aceasta.

Favorizate continuă să fie femeile şi relaţiile pe care le cultivă. Posibilă câştigarea unor litigii, chiar nesperat aş spune, dacă lucrează în domeniu, vor fi actorii principali într-o serie de procese pe care le vor administra nu doar cu echilibru, ci şi cu o formidabilă intuiţie a momentului şi cu o cunoaştere excelentă a ceea ce înseamnă procedurile juridice.

În situațiile în care sunt doar la un pas depărtare de atingerea scopului şi nu mai au suflu, astrele le vor da cu siguranță impulsul necesar. Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi cu siguranță o cale de ieșire, odată ce au primit îndrumări clare sau indirecte, lucrul cel mai probabil.

Cu alte cuvinte, în stadiul actual nu trebuie să îşi asume o libertate de mişcare totală ci, în primul rând, să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice, și în al doilea rând, cu şefi atât de înţelegători, nu au de ce să se teamă.

Totuşi, relaţional încă resimt reculul unor convulsii afective, deşi spuneam săptămâna trecută că lucrurile încep să revină la normal. Vor mai exista multe provocări la acest nivel.

Problemele în cuplu sunt generate de partener şi vor afecta în mod indirect parteneriatul, viaţa in doi fiind pusă sub semnul întrebării, iar discuţiile pot degenera datorită implicării membrilor familiei. Nu este momentul potrivit pentru a rămâne însărcinată.

Balanţele singure vor găsi varii oportunități în funcţie de cum socializează sau de participarea la evenimente sociale. Sentimental, oricum nu se vor plictisi, cei care sunt deja îndrăgostiţi la începutul lunii vor face un salt semnificativ în ceea ce priveşte stabilitatea şi afectivitatea reciprocă.

Este posibil însă, ca în ultimele două zile ale săptămânii să se confrunte cu situaţii dificile din care vor ieşi bine, dar cu o altă perspectivă asupra iubirii.

Am mai spus şi asta, acum însă vor fi alături de ei şi vor încerca să le susţină moralul. Comunicarea începe să funcţioneze, discuţiile revin la tonul normal şi au aplecarea să explice unde s-a greşit, în zilele de 12 şi 13 decembrie, pentru ca pe 16 decembrie să îşi permită să lase deoparte neplăcerile şi să iasă cu mic, cu mare, la munte sau măcar la mall.

Nici profesional nu merg prost, mai mult, susţin mai de grabă că în zilele de 13, 14 şi 15 decembrie se pune problema de morală, de deontologie profesională care pentru nativii Balanţă sunt un factor de echilibru interior.

De ce? Pentru că lor nu le plac dezechilibrele, indiferent de ce natură ar fi ele, şi atunci normal că se închid în ei, tac, analizează, iar dacă sunt întrebaţi, spun exact ceea ce gândesc, fapt care pe alţii îi deranjează. Este vorba mai ales de dispute între femei.

Pe 15 şi pe 16 decembrie lucrurile se calmează, aşa că pot avea un sfârşit de săptămână liniştit. Vor avea toate șansele să obțină o nouă poziție, să pună în aplicare un proiect de anvergură, să găsească un nou loc muncă , orice pentru a-și urma cariera. Nu trebuie decât să se concentreze pe ceea ce doresc să obțină.

Dacă scopul lor este exclusiv concentrat pe venituri (nu e nimic rău într-un astfel de scop), este una, dar dacă este important să facă ceva cu adevărat util, atunci vor trebui să muncească din greu pentru asta.

Situația financiară este fantastică în această lună, cu un spor de bani preconizat.

Sănătatea va fi delicată, motiv pentru care vor trebui să se odihnească suficient, nu trebuie să intre în panică, deoarece frica este cel mai mare duşman al lor, ci să se gândească la ce au de făcut pentru a evita stresul și oboseala.

Este o perioadă potrivită pentru a face o serie de analize ţintite, cum ar fi testul pentru risc de atac de cord sau nivelul de colesterol.

Taguri: ,
0