Horoscop Minerva Vărsător octombrie 2017

Horoscop Minerva Vărsător octombrie 2017.Jupiter va fi în Casa a lor a 9-a, a studiilor superioare, a religiei, a filosofiei dar şi a călătoriilor lungi, până pe 10 octombrie. S-ar putea ca în ultimul an să se fi simţit foarte liberi, dornici să exploreze alte culturi și noi idei.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Această poziţie a lui Jupiter posibil să le fi influenţat schimbarea carierei, să dorească să pătrundă în învățământul superior sau să descopere noi modalități de a privi lumea. Este posibil acum chiar să își extindă orizonturile deplasându-se în afara zonei lor de confort. 2017 a fost o perioadă extraordinară de aprofundări interioare și exterioare pentru ei.

Dacă au şi alte intenții pe care le-au tot amânat din varii considerente, acum este momentul să le materializeze pentru a nu rămâne cu regrete. În ceea ce privește dragostea, restul lunii vor fi destul de obișnuită și fără probleme. Din fericire, vor fi destul de ocupaţi şi nici măcar nu o vor realiza.

Relaţional când Venus, planeta iubirii, va intra în domiciliu, adică în Balanţă, pe 14 octombrie, pot simţi din plin ajutorul ei. Dacă sunt într-o relație romantică, atunci să facă ceva frumos şi original pentru partenerul lor. Acest lucru nu trebuie să implice neapărat cheltuieli materiale, dar poate fi, pur și simplu, o metodă genială de a face ziua lor mai strălucitoare. Venus în Balanță încurajează căutarea unui echilibru prin bunătate în relațiile cu cei din jur.

Dacă sunt singuri, 14 octombrie este o zi minunată pentru o întâlnire de destin. Să-şi ducă partenerii la o şedinţa de masaj sau ceva relaxant și revigorant! Atenţie însă, că această interpoziţie îi poate îndemna să facă compromisuri care le pot crea probleme care îşi au originea într-o altă relație, din dorinţa de a căuta cea mai bună și cea mai corectă cale de ieșire. Pe 19 octombrie, Luna Nouă este în Balanță.

Deci, 19 şi 20 octombrie sunt zile numai bune pentru curăţenia generală, pentru a scăpa de praful adunat şi aglomeraţia din timpul verii. Pe 22 octombrie, Marte intră în Balanță. Marte, planeta instinctului şi a energiei animalice, va stimula aproape brutal sexualitatea lor. Este o zi excelentă pentru intimitate.

Din fericire, Venus controlează energia masculină a lui Marte cu atingerea ei moale. Aceste două planete lucrează perfect pentru activitatea din tainiţele dormitorului!

Pe măsură ce Marte devine mai agresiv decât creativ, să folosească această energie în următoarele câteva zile pentru a lua decizii care necesită un proces echitabil. Din cauza nevoii Balanței de echilibru și justiție, Marte se va asigura că vor avea o judecată corectă și abilităţi excelente de gestionare a conflictelor în orice situație care presupune atracţia fizică explozivă.

În sfârşit, este timpul să elimine toate lucruri şi apucăturile vechi care nu vă mai folosesc și să facă loc lucrurilor bune! Să folosească această ocazie pentru a fi creativi în casa lor. Se pot ocupa de decorarea casei cu noi piese de mobilier, astfel încât să simtă că spațiul este deschis, util și vibrant. Culorile bune pentru tine în această lună sunt portocalii și albastru.

Profesional, după 10 octombrie, Jupiter trece în Casa a 10-a, a carierei şi a imaginii sociale. Apar oportunități de bun augur pentru ei să crească profesional. În timp ce sunt înclinaţi să obțină câștiguri financiare serioase în această lună, accentul va cădea pe carieră care va fi în mare parte de recunoaștere, statut și respect. Munca lor tare va fi răsplătită și vor fi mândri de realizările pe care le vor face în avans. Jupiter rămâne în Casa a 10-a până în noiembrie a anului viitor, deci să se aștepte să fie în top oriunde s-ar afla!

Se pot aştepta în următoarele luni la laude şi la recunoaștere publică, de asemenea. Casa a 10-a este condusă de Saturn, stăpânul înţelepciunii vărsătoriene. Jupiter şi Saturn vor lucra îndeaproape pentru a le asigura succesul și creșterea pe care o merită! Saturn îi va încuraja să fie disciplinați la locul de muncă, dar să își extindă relațiile sociale.

Deoarece li se vor oferi noi oportunități la locul de muncă, vor avea și noi modalități de a se conecta cu alții.  Tot acum sunt  încurajaţi să fie loiali prietenilor vechi. Ei le-au fost alături în momentele dificile din viața lor, lucruri care nu trebui uitate acum. Atât Saturn, cât și Jupiter, datorită tranzitului lor lung prin fiecare casă, influențează adesea schimbările pe termen lung.

S-ar putea să nu vadă imediat schimbările, dar aceste două planete lucrează pentru bunăstarea lor de-a lungul timpului. Cu toate acestea, să aibă grijă cu disponibilitatea lor de a accepta schimbările şi responsabilităţile la locul de muncă şi să nu ia decizii importante în ce priveşte unele rezolvări.

Perspectivele financiare ale Vărsătorului sunt influenţate de Neptun şi de planetele care interrelaţionează cu Neptun. Se vor confrunta cu conducerea instituţiei în care lucrează sau cu angajaţii dacă au propria afacere din cauza unor chestiuni financiare nerezolvate.

Ar trebui să fie prudenți în tranzacțiile pe care le fac, deoarece este posibil să fie înșelaţi. Trebuie rezolvate vechile datorii înainte de a cheltui pentru plăcerea personală.

Ca sănătate nu cred să fie probleme serioase, poate ca totul să fie legat de felul în care au grijă de picioarele lor, în special dacă au călcâiele crăpate. Unii cred că este o lipsă de igienă, dar este vorba despre o piele uscată. Cremele bogate în vitamina A şi D le vor fi de mare ajutor.

0