Horoscop Minerva Săgetător 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Săgetător 9-15 iulie 2017 – Starea lor de spirit este acea de a sta la sporovăială, de a sta la taifas și de a discuta, îndelung, anumite lucruri, sucind problema pe toate părțile pentru a găsi argumente și explicații.

Vor găsi o mulțime de partneri de discuție, preocupați de aceleași lucruri ca și ei.

Motiv pentru care avalanșa de gânduri și sentimente nu fac decât să le sporească capacitatea de comunicare și experiența lor de viață se va îmbunătății, cel puțin teoretic, din experiența celorlalți. Ceea ce nu înseamnă că nu vor munci, dimpotrivă vor vorbi și vor lucra.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

După 10 iulie au tendința de a schimba tematica dicuțiilor și se adâncesc în a filosofii de viaţă, referitoare la sacrificiu și la ce caută ei aici.

Încă de la început de săptămână simt că nu sunt în stare să exprime confortabil toate emoțiile care îi încearcă. Dacă sunt la începutul relației să o ia așa cum este, asta nu înseamnă că nu pot dărui o floare sau nu pot primi o ciocolată.

Dacă însă nu vor să se implice într-o relație atunci este bine să fie cinstiți din start și să spună acest lucru. Cei care sunt deja un cuplu, pot fi încercați de anumite discuții cu tentă, reacții de gelozie fără un fundament clar, stări proaste de dispoziție, toate vor tensiona atmosfera câteva zile dar sunt trecătoare.

După 12 iulie, plănuiesc acțiuni împreună cu familia sau se pregătesc să primească un nou membru și de aici alergătura prin magazine pentru ultimele cumpărături.

Unii Săgetători vor simți nevoia să fie romantici și nu se vor daîn lături de la a pune la cale o cină în doi la lumina lumânărilor. Pe 14 iulie, mintea lor va fi ocupată cu problemele de servici și vor uita instant de romantism.

Au marele talent de a spune lucrurilor pe nume exact când nu trebuie dar acum parcă, replicile Săgeătorilor sunt binevenite. Le spun șefilor ce cred că trebuie făcut penru a dinamiza fluxul muncii, le spun colegilor ce au de făcut, ba chiar îi avertizeză pe câte unii că nu se pricep sau nu au talent penru munca pe care o fac și că ar face bine să fie mai atenți și să învețe.

De altfel, chiar și celor de acasă le va spune că le apreciază ajutorul dar că au nevoie de spațiu pentru a se remarca profesional, deci pentru a gândi și a aplica varii strategii.

Au talentul de a spune toate acestea fără a-i supăra pe cei din jur. De altfel verbiajul lor stă sub semnul aceluiaşi trigon de Foc despre care tot am pomenit, şi le susţine opinia nu doar cu energie ci şi cu acurateţe.

Pe 13 şi pe 14 iulie vor alerga după hârtii, acte care demult trebuiau puse în ordine dar au tot amânat.

Cheltuielile de acasă îi face să fie mai atenți la problemele financiare ale celor din familie decât pentru sine, ceea ce nu este rău.

Ba mai mult, încep să vină sume frumuşele şi din activităţi part – time sau din partea unor copii care s-au angajat şi ei pentru a contribui la veniturile familiei.

Să aibă grijă la alimentație, gurmanzi cum sunt să nu facă vreo boroboață și să se trezească pe un pat de spital. Probleme hepatice pentru cei la vârsta a treia.

0