Horoscop Minerva Săgetător 6-12 august 2017

Horoscop Minerva Săgetător 6-12 august 2017 – lucrurile nu merg chiar aşa de rău pentru aceşti nativi, totul este să aibă ceva mai multă încredere în ei și să nu supraliciteze, se cred mai buni decât sunt, şi creează probleme.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 6-12 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu Chiron prin Casa familiei trebuie să înveţe să fie mai diplomaţi, să nu mai fi direcţi şi abrupţi în afirmaţii şi să se gândească doar că părerea lor este doar a lor nu este musai să fie a tuturor. Cei care au înţeles mesajul plutonian au început să aplice programul de dezvoltare personală şi aceasta îi avantajează mai ales pe cei care au poziţie de leaderi sau de şefi. Totuşi Uranus în pătrat cu Pluto le poate crea probleme de exprimare într-un mediu în care ei nu trăiesc dar în care trebuie să se mişte deoarece acum, pentru majoritatea dintre Săgetători, cariera este pe primul loc.

Noroc cu Uranus face și un trigon excelent cu Saturn conjunct cu Luna Neagră care îi favorizează pe axa iubirii sau pe relaţia prieteneii și chiar dacă nu le place că trebuie să adopte un limbaj care nu le aparţine, un verbiaj care nu este al lor, trebuie să folosească argumente convingătoare sau să prezinte un proiect, modul de exprimare trebuie să fie pentru ei în această săptămână prioritar. Ar putea face echipă excelentă cu un Berbec care le aduce un spor de energie, cu un Gemeni care vine cu sâmburele de creativitate şi cu o Balanţă care ar aduce nota de echilibru de care au nevoie.

Pe de altă parte, Săgetătorii maturi se pot confrunta brusc şi deoadată, cu o stare de fapt pe care nu au mai trăit-o, mai ales dacă sunt tineri şi încep să se gândească la cei din familie de care sunt legaţi, înţeleg mai precis că într-o bună zi fiecare pleacă într-o altă dimsniune, dar ce este poate mai suprinzător pentru ei este constatarea resemnată că fiecare se naşte şi moare singur.

Pentru aceşti nativi relaţiile de familie sunt sfinte, chiar dacă uneori, bărbaţii mai calcă pe de lături, iar ziua de 8 şi de 9 august le pot aduce acestora veşti extraordinare legate de venirea pe lume a unui copil, confirmarea unei sarcini de mult timp aşteptate, decizia de a se căsători cu partenerii aleşi, toate acestea vin să facă lumină printre angoasele Săgetătorilor.

Profesional sunt în continuă ascensiue, nu cu salturi ci pas cu pas, se pare că au învăţat politica paşilor mărunţi de la prietenii lor Capricorn. Joi, pe 10 august doamnele care susţin un examen, un interviu, discută despre un proiect sunt formatori de opine, vor avea un impact covârşitor asupra celor care le ascultă; de asemenea, cele care negociază de mai multe săptămâni, un contract greu, vineri pe 11 august, îl vor semna.

Totuşi situaţia financiară este încă departe de a fi foarte bună.

Ca sănătate, să dea ceva mai multă atenţie odihnei şi alimentaţiei pentru că primul organ care dă semnale că nu mai poate este ficatul.

0