Horoscop Minerva Pești octombrie 2017

Horoscop Minerva Pești octombrie 2017 – Luna octombrie va fi pentru ei destul de interesantă! Cu Jupiter în Casa a 8-a, casa transformărilor și a regenerării, nativii din Peşti au trecut prin schimbări serioase pe tot parcursul anului.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-au produs o mulțime de lucruri sufletești profunde pentru a se conecta la sine și la intuiția lor proverbială. Jupiter, planeta norocului, îi va asigura că sunt pe mâini bune în timp ce aleg ceea ce nu le mai servește.

În timp ce Casa a 8-a guvernează moartea, aceasta poate însemna moartea eului sau sfârșitul a ceva din viața lor de care nu mai au nevoie.

De asemenea, pot privi în jurul casei și chiar în casă. În acest fel vor găsi ceea ce nu mai funcționează pentru ei în spațiul respectiv.

Există obiecte fizice la care trebuie să renunțe? Acesta lucru îi poate speria mai ales că este o perioadă care îi predispune la frici și incertitudini.

Să nu se sperie, deoarece această transformare este spre beneficiul de Sinelui în sens spiritual! Adevărul este că în octombrie, nativii Pești vor înota spre ape necunoscute. Jupiter se va muta în Casa a 9-a, pe 11 octombrie, unde va sta până în noiembrie 2018.

Casa a 9-a stăpânește ideile noi, filosofia, cultura, religia, spiritul de avetură și călătoriile lungi dar și a tuturor lucrurilor lumești.

S-ar putea să simtă brusc nevoia de a călători, poftă de libertate și de exprimare. S-ar putea să își dorescă să se întoarcă la școală, să învățe ceva nou, să studieze un text spiritual sau să meargă în locuri necunoscute.

Pot avea viziuni şi acest lucru duce la o schimbare în carieră, deși această lună nu este una în care să se concentreze foarte mult pe finanțe sau pe carieră.

Jupiter îi va asigura că vor profita din plin de aceaste experiențe. Judecata și intuiția lor vor fi puternice şi nu trebuie decât să se încreadă în ei înșiși!

Relațional, cu Neptun retrograd în semnul lor din iunie, unde va sta până în luna noiembrie, s-ar putea să se simtă foarte sensibili și supuși unui adevărat bombardament emoțional.

Este posibil să aibă nevoie de acest timp pentru a experimenta cele mai profunde sentimente și dorințe, mai ales în luna octombrie. Neptun este stăpânul lor, așa că se vor simți conectați la el.

Atenție la subtilitățile emoțiilor! Este necesar să se protejeze acum de energia psihică și fizică negativă.

Să stea departe de oamenii și spațiile în care simt că li se scurge energia. În schimb, să se concentreze asupra a ceea ce fac, asupra partenerilor și a familiei, unde se simt împliniți și confortabili.

Pe 14 octombrie, când Venus va intra în Balanță, este posibil să se producă un echilibru între dragoste și speranță. Chiar dacă se vor simți mai capricioși ca niciodată, astăzi ar putea să fie înclinați şi să rezolve ceea ce le cer prietenii, familia și cei dragi.

Astăzi este momentul perfect pentru a face ceva distractiv și deloc practic. Să fie spontani și să-și permită ca imaginația să pună stăpânire pe mintea lor! Vor avea nevoie de aceaste lucruri pentru a echilibra intensitatea și seriozitatea influxurilor celorlalte planete. Să nu uite că viața nu trebuie să fie întotdeauna gravă și că uneori bucuria simplă a ființei le va aduce mai multă fericire!

În relații pot simți nevoia de a avea o discuție deschisă cu partenerul, prietenul sau ruda. Cu Venus echilibrând agresivitatea lui Marte, se vor conecta într-un mod pasional. Pentru cei singuri acest val de energie sexuală le poate deschide noi modalități de creativitate.

Profesional, vor fi marcați de intrarea lui Mercur în Scorpion pe 17 octombrie și se vor simți mai înclinați ca niciodată să spună adevăruri deranjante atunci când comunică cu cei din jurul lor.

Să nu le fie teamă deoarece aceste lucruri nu le vor crea probleme la locul de muncă. Când vorbesc cu colegii, și în special cu șefii, să spună doar ceea ce este necesar, decât tot ceea ce simt sau gândesc. Asta dacă vor să nu stârnească dușmănii.

Atunci când comunică este important să știe exact care este intenția lor. În caz contrar, colegii pot primi acest lucru într-o manieră negativă. Dacă se simt absorbiți de gândurile lor, atunci cel mai bun lucru este să și le noteze, nu se știe niciodată când se poate naște ceva creativ din mintea lor analitică!

Luna nouă din 19 octombrie va fi o zi deosebit de provocatoare pentru ei. Pentru că Jupiter se va afla în Casa a 8-a obligându-i să abandoneze obiceiuri vechi pe care le vor înlocui cu altele noi.

Luna Nouă reprezintă ultima fortăreață de cucerit și şansa de a se elibera de ceva ce nu le mai servește. Astăzi, reflectați cât de mult ați crescut și v-ați transformat în ultimul an. Identificați la ce altceva din viața voastră puteți să renunțați în mod conștient.

Acestea pot fi gânduri sau idei în loc de manifestări fizice.
Financiar, resursele lor s-au schimbat radical după eclipsa de soare din 21 august. Investițiile și strategiile concepute de atunci încoace în acestea vor fi raționalizate. Această lună este ideală pentru cumpărarea și vânzarea de proprietăți.

Luna Plină din 17 octombrie va aduce modificări în finanțele personale ale bărbatului Pești. Situația lor bănească va fi, de asemenea, afectată de modificările pe care partenerii lor le vor face. Veniturile vor fi excelente, dar vor necesita mult mai mult efort decât este normal.

Acum se va produce o revizuire a filozofiei lor financiare. Să evite speculațiile financiare până după 20 octombrie 2017. Sănătatea lor se va îmbunătății în această lună mai ales dacă vor introduce în dieta lor semințe de dovleac, iaurt și fenicul.

Când Uranus va face semisextil cu Neptun, pe 7 octombrie, este important să evite orice substanță care dă dependenţă: cum ar fi drogurile, medicamentele sau alcoolul. Asta deoarece vor scăpa foarte greu de această dependenţă.

Acesta este un moment deosebit de important pentru ei să mediteze și să petreacă cât mai mult timp cu familia sau în mijocul naturii.

0